Összehozta az és a

Pucér futás, topless foci - meztelenek és extrémek

2016.04.12. 20:30

Sokan azzal próbálják meg extrémebbé és változatosabbá tenni a sportolást, hogy meztelenre vetkőznek hozzá. Nézzük, melyek a kedvenc sportjaink, amiket akár pucéran vagy félpucéran is lehet csinálni. Egy biztos, ehhez ki kell mozdulni a komfortzónánkból!

Pucér futás

A dániai Roskilde fesztiválon már-már hagyomány a meztelen futás. Nem is lehet jobb alkalmat elképzelni egy kis pucéran sportolásra, mint egy őrült fesztivált. Itt egyébként különösebb szabályokat nem is hoztak, mindenki nevezhet, aki hajlandó meztelenre vetkőzni.

 

Nem kell azonban a nyári fesztiválig várni azoknak, akik így akarnak kilépni a komfortzónájukból!  

Furcsa módon karácsony tájékán is nagyon szeretnek pucérkodni az emberek. Ekkor szokták ugyanis megrendezni a Mikulás-futásokat. New Yorkban, Bostonban, sőt Budapesten is volt már korábban hasonló futás, ahol egyedül a Mikulás-sapka a kötelező elem. 

Forrás: AFP/Mikkel Moller Jorgensen

Topless foci

Ki hinné, hogy a női csapatoknak rendezett topless focibajnokságokon a legtöbb néző férfi. Mint egy húsvásár, úgy nézhet ki az egész mulatság. A kötelező viselet csupán egy tanga, amit testre festett mezzel egészítenek ki, így némi takarás azért van. Korábban például Bécsben is rendeztek ilyen bajnokságot. 

Forrás: AFP/Joe Klamar

Pucér szánkózás

Topless és pucér szánkózóversenyt 2008-ban rendeztek először Németországban. Akkor 30 induló nevezett be a versenyre, sokan teljesen meztelenül, mások bugyiban vágtak neki a különös sportnak. Az indulók számához képest extrém mennyiségű néző gyűlt össze: 14 ezren voltak kíváncsiak a meztelenül lesikló nőkre és férfiakra. A jelentkezők szerint egy ilyen esemény tökéletes arra, hogy kilépjenek a komfortzónájukból. 

Forrás: AFP/Jens Wolf
A legbizarrabb extrém sportok
Meglepő versenyeket rendeznek szerte a világban. Olyanokat, amelyeket a legőrültebb álmainkban sem tudnánk kitalálni, így ezeket joggal hívják extrém sportoknak. Nézzük a legbizarrabbakat!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

focifutásextrém sportszánkózásmeztelenkomfortzóna