Összehozta az és a

Most megéri kilépni a komfortzónából!

2017.10.30. 19:37

Légy részese a Komfortzóna programnak! Lépj ki te is, vagy szavazz azokra, akik elég bátrak változtatni! Nézd meg, hogyan...

A Komfortzóna egy majdnem egyéves programsorozat, amely során ismert YouTuberek és hírességek feszegetik saját határaikat.

A Komfortzóna programsorozat során ismert YouTuberek és hírességek feszegetik saját határaikatForrás: Shutterstock

A weboldalon folyamatosan nyomon követheted a próbatételeket, sőt szavazhatsz is rájuk vagy később - egy értékes nyereményért cserébe - bemutathatod saját vállalásodat is.

A recept tehát a következő:

  • Kövesd a bátrakat!
  • Szavazz rájuk!
  • Csináld te is!
  • Nyerj hétről hétre!

Amellett, hogy a feltöltött videókat nézegetve jól szórakozol majd, egész évben folyamatos nyeremények várnak! Ehhez semmi mást nem kell tenned, csak az oldalon regisztrálni! (Még szavaznod sem muszáj, ha nem akarsz!) 

Amellett, hogy a feltöltött videókat nézegetve jól szórakozol majd, egész évben folyamatos nyeremények várnak!Forrás: Shutterstock

A játék menete  

A Komfortzóna kampány több részből áll:

  • Az első szakaszban (2017.november 06-12.) népszerű vloggerek videóira szavazhatsz az oldalunkon. Itt eldöntheted, hogy melyik videós, milyen próbatételt vállaljon be.
  • Később hírességek is csatlakoznak a kampányhoz (2018. januártól), akik szintén nem kisebb feladatra vállalkoznak, mint arra, hogy kilépjenek a komfortzónájukból.
  • A harmadik szakaszban (2018. január 10. - április 10. között) már titeket buzdítunk arra, hogy hasonló videókat töltsetek fel az oldalunkra, ezzel versenybe szállva az értékes fődíjért.
  • Végül elindul a szavazás (2018. április 16. – május 20.), a további értékes nyereményekért.
  • Fontos, hogy egészen a kampány végéig folyamatosan regisztrálhattok az oldalon, ha nem szeretnétek videót feltölteni vagy szavazni, akkor is esélyesek vagytok a heti/havi nyereményekre.

Hetente egy fő, 1 db, bruttó 16.885 Ft értékű Feldobox Kaland utalványt nyer, amelyet postán kap meg. A nyertes 140 program közül választhatja ki, hogy melyikre szeretné felhasználni az utalványt az alábbi oldalon. Az adott heti nyertes az a személy, aki a Közjegyző által sorsolt adott heti időponthoz legközelebb eső időpontban regisztrált. Az időpont év hónap nap óra perc másodperc szerint kerül meghatározásra.

Ha nem szeretnétek videót feltölteni vagy szavazni, akkor is esélyesek vagytok a heti/havi nyereményekreForrás: Shutterstock

Havonta egy fő, 1 db, bruttó 49.975 Ft értékű Feldobox Adrenalin utalványt nyer, amelyet postán kap meg. A nyertes 120 program közül választhatja ki, hogy melyikre szeretné felhasználni az utalványt az alábbi oldalon. Az adott havi nyertes az a személy, aki a Közjegyző által sorsolt adott heti időponthoz legközelebb eső időpontban regisztrált. Az időpont év hónap nap óra perc másodperc szerint kerül meghatározásra.

A fődíj pedig egy kétfős amerikai kalandtúra! Regisztrálj most!

A további részletekért olvasd el a játékszabályzatot és az adatvédelmi szabályzatot.

Hajrá!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

komfortzóna