Összehozta az és a

Elhagyják a komfortzónájukat a híres magyar videósok

2017.11.13. 16:00

A Komfortzóna kampány első szakaszában híres, hazai vloggerekre szavazhattatok, akiknek az eredménytől függően, nem akármilyen kalandban kell hamarosan részt venniük!

Mi is az a Komfortzóna kampány?

Komfortzóna egy majdnem egyéves programsorozat, amely során ismert YouTuberek és hírességek feszegetik saját határaikat. A Komfortzóna kampány több részből áll:

 • Az első szakaszban, mely november 12-ig tartott, népszerű vloggerek videóira lehetett szavazni
 • Később hírességek is csatlakoznak a kampányhoz, akik szintén nem kisebb feladatra vállalkoznak, mint arra, hogy kilépjenek a komfortzónájukból.
 • A harmadik szakaszban már titeket buzdítunk arra, hogy hasonló videókat töltsetek fel az oldalunkra, ezzel versenybe szállva az értékes fődíjért.
 • Végül elindul a szavazás, a további értékes nyereményekért.
,,A komfortzónádon kívül kezdődik a varázslat"Forrás: Youtube

Nézzük mi lett az elsőkörös szavazás végeredménye! Így fognak kilépni a komfortzónájukból a vloggerek!

 • FollowAnna három, tőle egészen szokatlan helyzetben szerette volna kipróbálni magát. A falmászás, a 12 órás kütyü megvonás és a kalandos hazajutás közül, a szavazók végül a harmadik mellett döndöttek. Hamarosan tehát megnézhetitek, ahogyan FollowAnnát bekötött szemmel elviszik valahová, és úgy kell hazatalálnia.
 • Viszkok Fruzsi is meglepő kalandokat talált ki arra, hogy kimozduljon a komfortzónájából. Ő a tandem siklóernyőzést, a felnőtt úszótanfolyamot és a ruha összeállítást vakon jelölte meg. A szavazók pedig úgy döntöttek, hogy Fruzsinak a tandem siklóernyőzést kell kipróbálnia.
 • IHNIH Ábel is vállalkozott arra, feszegeti a határait. Nála a szavazók az alábbi három kaland közül választhattak:
  - hegymászás Tatabányán
  - hideg Balatonban fürdés
  - Szélcsatornában való lebegés.
  Ábel végül a hegymászásáról forgat majd videót.
FollowAnna, IHNIH Ábel és Viszkok Fruzsi is elhagyják a komfortzónájukatForrás: Instagram/Follow Anna, Ihnih Ábel, Viszkok Fruzsi

Hamarosan megnézhetitek, hogyan léptek ki a komfortzónából a vloggerek, de a programsorozatnak még koránt sincs vége! Még mindig érdemes regisztrálni a nyereményekért! Ehhez semmi mást nem kell tenned, csak az oldalon regisztrálni

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Follow AnnaViszkok FruzsiIhnih Áberkomfortzóna