Elhagyják a komfortzónájukat a híres magyar videósok

komfortzóna Ihnih Áber Viszkok Fruzsi Follow Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Komfortzóna kampány első szakaszában híres, hazai vloggerekre szavazhattatok, akiknek az eredménytől függően, nem akármilyen kalandban kell hamarosan részt venniük!

Mi is az a Komfortzóna kampány?

A Komfortzóna egy majdnem egyéves programsorozat, amely során ismert YouTuberek és hírességek feszegetik saját határaikat. A Komfortzóna kampány több részből áll:

  • Az első szakaszban, mely november 12-ig tartott, népszerű vloggerek videóira lehetett szavazni
  • Később hírességek is csatlakoznak a kampányhoz, akik szintén nem kisebb feladatra vállalkoznak, mint arra, hogy kilépjenek a komfortzónájukból.
  • A harmadik szakaszban már titeket buzdítunk arra, hogy hasonló videókat töltsetek fel az oldalunkra, ezzel versenybe szállva az értékes fődíjért.
  • Végül elindul a szavazás, a további értékes nyereményekért.
,,A komfortzónádon kívül kezdődik a varázslat" Forrás: Youtube

Nézzük mi lett az elsőkörös szavazás végeredménye! Így fognak kilépni a komfortzónájukból a vloggerek!

  • FollowAnna három, tőle egészen szokatlan helyzetben szerette volna kipróbálni magát. A falmászás, a 12 órás kütyü megvonás és a kalandos hazajutás közül, a szavazók végül a harmadik mellett döndöttek. Hamarosan tehát megnézhetitek, ahogyan FollowAnnát bekötött szemmel elviszik valahová, és úgy kell hazatalálnia.
  • Viszkok Fruzsi is meglepő kalandokat talált ki arra, hogy kimozduljon a komfortzónájából. Ő a tandem siklóernyőzést, a felnőtt úszótanfolyamot és a ruha összeállítást vakon jelölte meg. A szavazók pedig úgy döntöttek, hogy Fruzsinak a tandem siklóernyőzést kell kipróbálnia.
  • IHNIH Ábel is vállalkozott arra, feszegeti a határait. Nála a szavazók az alábbi három kaland közül választhattak:
    - hegymászás Tatabányán
    - hideg Balatonban fürdés
    - Szélcsatornában való lebegés.
    Ábel végül a hegymászásáról forgat majd videót.
FollowAnna, IHNIH Ábel és Viszkok Fruzsi is elhagyják a komfortzónájukat Forrás: Instagram/Follow Anna, Ihnih Ábel, Viszkok Fruzsi

Hamarosan megnézhetitek, hogyan léptek ki a komfortzónából a vloggerek, de a programsorozatnak még koránt sincs vége! Még mindig érdemes regisztrálni a nyereményekért! Ehhez semmi mást nem kell tenned, csak az oldalon regisztrálni!

Eltunyulunk, elkényelmesedünk és közben elfelejtünk teremtenihttp://komfortzona.uniqa.hu/20171103-komfortzona-es-parkapcsolat-ezek-a-buktatok.htmlEgy párkapcsolatban kilépni a komfortzónából, annyit jelent, mint feladni az énünk egy részét? Mennyire lehet sikeres a párkeresésben az, aki képtelen kilépni a megszokott keretekből? És mégis miért kényelmesedünk bele a szerelmi életünkbe? Komfortzóna--Adrenalinfröccs: ennyire nyitottak az újra a magyarok - videóhttp://komfortzona.uniqa.hu/20171106-gordeszka-utazas-es-fantazia-magyarokat-kerdeztunk-a-komfortzonarol.htmlA félelmek legyőzése, extrém sportok, vagy akár kimenni a tömegbe és elhagyni a saját lakásunkat. Mindenkinek mást jelent a komfortzóna elhagyása. Az utca emberét kérdeztük erről. Meglepő válaszokat kaptunk. KomfortzónaOrigoA szorongók is ki tudnak lépni a komfortzónábólhttp://komfortzona.uniqa.hu/20171018-szorongo-emberek-es-a-komfortzona.htmlVajon azok az emberek, akik alapvetően hajlamosabbak a szorongásra, eljuthatnak odáig, hogy ki merjenek lépni a komfortzónájukból? Erre kerestük a választ Somogyi Kata pszichológussal. KomfortzónaOrigoMost megéri kilépni a komfortzónából!http://komfortzona.uniqa.hu/20171021-lepj-ki-a-komfortzonabol.htmlLégy részese a Komfortzóna programnak! Lépj ki te is, vagy szavazz azokra, akik elég bátrak változtatni! Nézd meg, hogyan... Komfortzóna--Pucér futás, topless foci - meztelenek és extrémekhttp://komfortzona.uniqa.hu/20160412-a-meztelenkedes-mint-extrem-sport-pucer-futas-topless-foci-es-szankozas-egy-szal-cipoben-a.htmlSokan azzal próbálják meg extrémebbé és változatosabbá tenni a sportolást, hogy meztelenre vetkőznek hozzá. Nézzük, melyek a kedvenc sportjaink, amiket akár pucéran vagy félpucéran is lehet csinálni. Egy biztos, ehhez ki kell mozdulni a komfortzónánkból! Komfortzóna--Extrém sportok a józan ész határain túlhttp://komfortzona.uniqa.hu/20160405-extremsportok-a-jozan-esz-hatarain-tul.htmlKi hinné, hogy az extrém sportokon belül még van egy külön kategória, ahol az extremitás már tényleg az őrültséggel határos. Íme, néhány sport a józan ész határain túl! Komfortzóna--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.