Összehozta az és a

Óriási nyeremények és a legnagyobb sztárok várnak rád

2017.12.28. 10:00

2018-ban is folytatódik az UNIQA Komfortzóna kampánya.


2018-ban is érdemes lesz regisztrálni a Komfortzóna oldalon, hiszen hetente és havonta is értékes nyereményeket sorsolunk ki a regisztrálók között. Fontos, hogy egészen a kampány végéig folyamatosan regisztrálhattok az oldalon, ha nem szeretnétek videót feltölteni vagy szavazni, akkor is esélyesek vagytok a heti/havi nyereményekre.

Forrás: Shutterstock

Akik elég bátrak, azoknak most igazán megéri kilépni a komfortzónájukból, hiszen január 10-től várjuk azokat a saját videókat, amelyekkel benevezhettek a főnyereményért, a 2 fős amerikai kalandtúráért! Figyelj a dátumra, mert a játék ezen része, április 10-én véget ér! A feltöltött videókra április 16. és május 20. között lehet szavazni.

Január 18-tól pedig hírességek mutatják meg saját videójukban, hogyan léptek ki a megszokott életükből. Tíz híresség vállalkozott arra, hogy kimozdulva a komfortzónából valami teljesen szokatlan dolgot hajtson végre! A friss videókkal hetente találkozhattok, itt az oldalon!

Bővebb információért keresd a Komfortzóna oldalt. A további részletekért olvasd el a játékszabályzatot és az adatvédelmi szabályzatot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

kalandtúrakomfortzóna