Nagy Dani, a népszerű youtuber merész dolgot vállal be

Forrás: Origo -
youtuber komfortzóna influencer Nagy Dani sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Dani, a népszerű youtuber nagy fába vágja a fejszéjét: elhagyni készül a komfortzónáját. De vajon hogyan?

A népszerű sportolótól nem állnak távol az extrém kihívások: hosszú évekig profi szinten bringázott, manapság pedig a személyi edzői munkája mellett úgynevezett Ninja versenyeken is megméretteti magát. A lételeme a mozgás, és erre próbál ösztönözni mindenki mást is. Azért vannak olyan sportok, amelyeket még Dani sem próbált, nem véletlenül, ezek ugyanis teljesen távol állnak az ő világától. Most azonban rászánja magát arra, hogy elhagyja a komfortzónáját, de hogy hogyan, arról te döntesz! Vízi légdászkozzon, sziklát másszon vagy éppen siklóernyővel szántsa az eget? Szerinted melyik sport állhat tőle a legtávolabb? Szavazz, és Dani kipróbálja.

Nagy Dani Forrás: Origo

Nézd meg a videót, amiben elmeséli, hogyan állíthatod nehéz helyzet elé. A szavazás határideje: július 19., éjfél.

Figyelem! Szavazni csak regisztráció után tudsz! Regisztrálni ITT tudsz majd. Érdemes is, mert ezzel hetente és havonta továbbra is értékes ajándékokat nyerthetsz. Minden további szabályt a játékkal kapcsolatban ITT találsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.