Íme, így fognak vért izzadni a kedvenc youtubereid

youtuber komfortzóna Tokár Tomi influencer Nagy Dani Hajnóczy Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben arról mondhattál véleményt, hogyan szeretnéd szenvedni látni kedvenc youtuberedet. A közönségszavazás lezárult, most eláruljuk, miképpen fogja elhagyni saját komfortzónáját Hajnóczy Soma, Tokár Tomi és Nagy Dani.

Soma a komfortzónája elhagyásának három lehetséges módját árulta el nekünk: ő, aki imád enni, egy egyhetes szigorú léböjtkúrát is vállalt volna. Vagy a modern technika megszállottjaként azt is bevállalta, hogy egy hétig 1985-ben él majd és használja azokat a technikai eszközöket, amiket akkoriban használtunk. Harmadik lehetőségként azt választotta, hogy egy teljes hétig minden nap pontosan ugyanazt a napot éli át újra és újra... és újra.

Végül úgy döntöttetek, hogy Soma:

Éljen 1985-ben egy teljes hétig és azokat a techikai eszközöket használja csak és kizárólag, amiket ebben az időben használtak az emberek.

Kíváncsian várjuk Soma beszámolóját erről a hétről, egy biztos: nem bántatok vele kesztyűs kézzel!

Hajnóczy Soma egy héten keresztül csak 1985-ben használt technikai eszközöket alkalmazhat - Illusztráció Forrás: Shutterstock

De mi a helyzet Tokár Tomival? Tomi nincs oda a kígyókért, így számára az maga a rémálom, ha összezárnák párral. Lételeme a beszéd, így nagy kihívás lenne számára az is, ha hosszabb ideig csendben kéne maradnia. Imádja a nagyvárosok hangulatát, a fiatal influencer igazi kozmopolita, így talán az is nehezére esne, ha elzavarnánk egy kis időre a tanyavilágba. És hogy végül hogyan döntöttetek?

Végül Tokár Tomi az alábbi kihívással kényszerül szembe nézni:

Összezárjuk néhány kígyóval...

Hogy ebből mi fog kisülni, azt majd egy videóban rögzíti és elküldi nekünk, hogy megmutathassuk nektek is. Ugye ti is kíváncsian várjátok?

Tokár Tomit összezárjuk kígyókkal - Illusztráció Forrás: AFP/Imaginechina/Li Zhong

Nagy Dani igazi sportember, de azért néhány sportban ő sem mozog teljes magabiztossággal. Korábban arról szavazhattatok, hogy Dani vízi légdászkozzon, sziklát másszon vagy éppen siklóernyővel szántsa az eget? Nos, elérkezett az igazság pillanata!

Végül úgy döntöttetek, hogy Nagy Dani:

Egy szuper siklóernyővel szántsa végig az eget.

Biztosan, nagyon menő lesz!

Nagy Dani siklóernyőzni fog - Illusztráció Forrás: Thinkstock

A szavazás ugyan véget ért, de regisztrálj ITT továbbra is, hiszen hetente és havonta értékes nyereményeket sorsolunk ki. Minden további szabályt a játékkal kapcsolatban ITT találsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.