Összehozta az és a

Íme, így fognak vért izzadni a kedvenc youtubereid

2018.07.20. 13:52

Nemrégiben arról mondhattál véleményt, hogyan szeretnéd szenvedni látni kedvenc youtuberedet. A közönségszavazás lezárult, most eláruljuk, miképpen fogja elhagyni saját komfortzónáját Hajnóczy Soma, Tokár Tomi és Nagy Dani.

Soma a komfortzónája elhagyásának három lehetséges módját árulta el nekünk: ő, aki imád enni, egy egyhetes szigorú léböjtkúrát is vállalt volna. Vagy a modern technika megszállottjaként azt is bevállalta, hogy egy hétig 1985-ben él majd és használja azokat a technikai eszközöket, amiket akkoriban használtunk. Harmadik lehetőségként azt választotta, hogy egy teljes hétig minden nap pontosan ugyanazt a napot éli át újra és újra... és újra.

Végül úgy döntöttetek, hogy Soma:

Éljen 1985-ben egy teljes hétig és azokat a techikai eszközöket használja csak és kizárólag, amiket ebben az időben használtak az emberek.

Kíváncsian várjuk Soma beszámolóját erről a hétről, egy biztos: nem bántatok vele kesztyűs kézzel!

Hajnóczy Soma egy héten keresztül csak 1985-ben használt technikai eszközöket alkalmazhat - IllusztrációForrás: Shutterstock

De mi a helyzet Tokár Tomival? Tomi nincs oda a kígyókért, így számára az maga a rémálom, ha összezárnák párral. Lételeme a beszéd, így nagy kihívás lenne számára az is, ha hosszabb ideig csendben kéne maradnia. Imádja a nagyvárosok hangulatát, a fiatal influencer igazi kozmopolita, így talán az is nehezére esne, ha elzavarnánk egy kis időre a tanyavilágba. És hogy végül hogyan döntöttetek?

Végül Tokár Tomi az alábbi kihívással kényszerül szembe nézni: 

Összezárjuk néhány kígyóval...

Hogy ebből mi fog kisülni, azt majd egy videóban rögzíti és elküldi nekünk, hogy megmutathassuk nektek is. Ugye ti is kíváncsian várjátok?

Tokár Tomit összezárjuk kígyókkal - IllusztrációForrás: AFP/Imaginechina/Li Zhong

Nagy Dani igazi sportember, de azért néhány sportban ő sem mozog teljes magabiztossággal. Korábban arról szavazhattatok, hogy Dani vízi légdászkozzon, sziklát másszon vagy éppen siklóernyővel szántsa az eget? Nos, elérkezett az igazság pillanata!

Végül úgy döntöttetek, hogy Nagy Dani: 

Egy szuper siklóernyővel szántsa végig az eget.

Biztosan, nagyon menő lesz!

Nagy Dani siklóernyőzni fog - IllusztrációForrás: Thinkstock

A szavazás ugyan véget ért, de regisztrálj ITT  továbbra is, hiszen hetente és havonta értékes nyereményeket sorsolunk ki. Minden további szabályt a játékkal kapcsolatban ITT találsz.

Hajnóczy SomaTokár TomiNagy Danikomfortzónayoutuberinfluencer