Narnia krónikái - A Hajnalvándor útja film Üvegtigris 3 mozi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A decemberi mozifilmek egyértelműen a folytatásokról szólnak - vajon hány bőrt húznak le még az Üvegtigris rozoga büfékocsijáról, Narnia varázsbirodalmáról vagy Ben Stiller apóskomédiájáról? Íme, néhány premierfilm 2010 utolsó hónapjára.

1. Ilyen az élet

A főhőst alakító Katherine Heigl (Grace klinika) életében sokat jelentett ez a film - a forgatással egy időben ugyanis a színésznő és férje egy koreai kisbabát fogadtak örökbe.
Miről szól?
Holly és Eric közt nem túl rózsás a viszony: korábban barátok voltak, de egy randi tönkretett mindent. Most azonban békülniük kell, mert drága keresztlányuk elveszti szüleit, így a marakodó párra vár a kicsi felnevelése. Jó poénok, könnyed pillanatok és Fergie, a Black Eyed Peas énekesnőjének észvesztően jóképű férje - mi más kell még egy vígjátékba?
Bemutató: december 2.
Rendező: Greg Berlanti
Főszereplők: Katherine Heigl, Josh Duhamel

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=9L2lbDHkttrOToln


2. Narnia krónikái 3. - A Hajnalvándor útja

2005 és 2008 után itt a harmadik része C. S. Lewis nagysikerű regényének, mely most már 3D-ben szórakoztatja a mesékre vágyó gyermekeket és szüleiket egyaránt.
Miről szól?
A fiatalabb Pevensie testvérek kénytelenek a nyarat unokatestvérüknél, Eustace-nél tölteni - akit mellesleg ki nem állhatnak. Itt találnak rá a festményre, amely emlékezteti őket Narniára, s ami végül beszippantja a fiatalokat. A Hajnalvándor nevű hajóra jutnak, amelyet Caspian herceg vezet egy igen fontos küldetéssel: meg kell találniuk a hét eltűnt főurat. Ismét veszélyek és kalandok várnak a tettrekész ifjakra.
Bemutató: december 9.
Rendező: Michael Apted
Főszereplők: Ben Barnes, Skandar Keynes, Georgie Henley, Will Poulter

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=eks7dkLzScjwM0nr

3. When you meet a tall dark stranger

Woody Allen legújabb friss és fiatalos lendületű vígjátéka besöpörte a kritikusok elismerését - magyar címet még nem kapott a film, de érdemes lesz megnézni, mert már a stáblista is igen figyelemre méltó, de a rendező személye szinte biztosíték a remek szórakozásra.
Miről szól?
Egy londoni család életét követhetjük nyomon azzal együtt, hogy mindannyian vágyakoznak valami után. A feleség odavan jóképű főnökéért, férje pedig egy csinos, fiatal nő után áhítozik. Az öregkor küszöbén álló férfi beleszeret egy nála ötven évvel fiatalabb call-girlbe, az elhagyott asszonyt pedig egy jósnő áltatja az új szerelem reményével. Szerelem, kavarodás, csábítás - Woody Allen módra, ahogy megszokhattuk.
Bemutató: december 16.
Rendező: Woody Allen
Főszereplők: Naomi Watts, Antonio Banderas, Anthony Hopkins, Freida Pinto


http://www.youtube.com/v/OLLbzJC_mp4?fs=1&hl=hu_HU


4. Üvegtigris 3.

2001-ben mutatkozott be először Kapitány Iván és Rudolf Péter hihetetlen sikereket elért vígjátéka, amelynek második epizódja 2006-ban került a mozikba. Most pedig itt a harmadik rész - amelyben már Kamarás Iván és a Barátok köztből ismert Tilda is szerepet kapott.
Miről szól?
Lali számára elérkezett élete nagy napja: végre megtudhatja, milyen érzés egy álomautóval száguldani élete legjobb nőjével az oldalán, miközben nagymenőnek adja ki magát. Majd betoppan a feleség, a szerető, a majdnem szerető - és minden a feje tetejére áll, ahogy ez már csak lenni szokott.
Bemutató: december 16.
Rendező: Rudolf Péter
Főszereplők: Rudolf Péter, Reviczky Gábor, Csuja Imre, Gáspár Sándor, Kamarás Iván

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=uSUe7rpaggJbrIuw


5. Utódomra ütök

Ben Stiller és Robert De Niro párosát mindig mosolyogva fogadjuk - ha egy könnyed vígjátékra és hollywoodi sztárokra vágysz, ez lesz a te filmed!
Miről szól?
Greg és Pam gyermekei már tízévesek - itt az alkalom, hogy újra összejöjjön a népes család. Jack azt akarja, hogy veje legyen végre a család pátriárkája - ez azonban nem könnyű feladat a problémás apóson edzett Greg számára sem. Ráadásul bekerül a képbe a férfi gyönyörű kolléganője is, így a bonyodalmak csak most kezdődnek igazán...
Bemutató: december 23.
Rendező: Paul Weitz
Főszereplők: Ben Stiller, Robert De Niro, Owen Wilson, Teri Polo, Jessica Alba, Laura Dern


http://videa.hu/flvplayer.swf?v=i8FxAQnfOgTtsINB

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



X-Faktor-koncert az Arénábanhttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20101123-xfaktor-koncert-az-arenaban.html10 erotikus film összebújós téli estékrehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20101115-10-erotikus-film-osszebujos-teli-estekre.htmlPikáns ízek, forró kortyok - budapesti teaházmustrahttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20101109-pikans-izek-forro-kortyok-budapesti-teahazmustra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.