Csillag születik RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy sikerű tehetségkutató jövőre újra várja a csiszolatlan gyémántokat, akik ragyogni szeretnének!

Ördög Nóra és Sebestyén Balázs az X-Faktor élő adásában jelentették be, hogy már december 12-én estétől lehet jelentkezni a műfaji megkötések nélküli tehetségkutató műsorba, ahol aztán nincsenek kategóriák és korlátok. A harmadik évadban is - a korábbiakhoz hasonlóan - újabb csiszolatlan gyémántok mutatkozhatnak majd be.

A műsor első két szériája olyan tehetségeket fedezett fel és mutatott meg az országnak, mint a három világbajnoki címet szerző táncegyüttes, a 4 For Dance, a Kutyakölykök, Csikó Szabolcs, aki azóta a Táncművészeti Főiskola tanulója, Tabáni István, aki már két arany- és egy platinaalbum tulajdonosa, Vásáry André, aki önálló koncertjére készül a Kongresszusi Központban és második lemeze jelent meg nemrégiben, Ádok Zoltán, aki azóta a Madách Színház művésze, és 2009-ben képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon a Tánclépés című dal angol változatával,a Dance with me-vel, vagy éppen Varga Viktor, akinek a Lehet zöld az ég című dala a rádiójátszási listák élén állt hetekig, valamint MCDC, a szabadverselő rapper. A tehetségkutató nem csak a győzteseknek, illetve a végső döntőig eljutó versenyzőknek hozott elismerést. Az X-Faktor két koreográfusa, Ódor Dániel (Black Time táncegyüttes) és Kurucz Sándor (a Bad Boyz koreográfusa és táncosa) is ebben a műsorban tűnt fel versenyzőként.

A bejelentés pillanatától él az az internetes cím, ahol nemcsak további információkat lehet találni, hanem jelentkezni is lehet. A www.rtlklub.hu/csillag oldalon minden szükséges információ megtalálható.

forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.