Szerelem és más drogok Taiwan Calling ABBA VilágVeleje Fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2011-ben sem fogunk unatkozni, az már egészen biztos. Fergeteges koncertekkel, nagyszerű kiállításokkal és színdarabokkal vár bennünket az új év - íme januári kínálatunk!

1. Nosztalgiázni vágyóknak: ABBA - The Show koncert

Nem is indíthatnád jobban az évet egy fergeteges bulinál - erre remek alkalom a januárban ismét Budapesten koncertező ABBA - The Show, melyben a svéd Waterloo zenekar az ABBA eredeti zenészeivel, Ulf Anderssonnal és Mats Ronanderrel kiegészülve adja elő a népszerű zenekar legkedveltebb slágereit. A koncerten a National Symphony Orchestra of London is játszik. Ha te is velük dúdolnád a Mamma Miát és ropnád a Dancing Queen című számra, ott a helyed!
Jegyár: 4900 Ft-tól
Bővebb infó: www.eventim.hu/hu/jegyek/abba-the-show-2011-budapest-papp-laszlo-sportarena-75038/event.html

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=KpCkN3bCJoNS7g21



2. A színpad szerelmeseinek: Cabaret musical

2010 utolsó napján mutatta be a Centrál Színház a nagy sikerű, világszerte ismert darabot, amelyet januárban nem érdemes kihagynod. Ha vonz a 20-as évek világa és a bohém éjszakai élet, válts jegyet a pikáns előadásra. A Cabaret musicalt a legendás koreográfus-táncos Bozsik Yvette rendezi, ami már önmagában garancia a sikerre, és olyan nagyszerű színészeket láthatsz a főbb szerepekben, mint Marozsán Erika, Csányi Sándor, Básti Juli, Keresztes Tamás és Haumann Péter. Táncra fel, januárban irány a húszas évek!
Jegyár: 2500 Ft-tól
Bővebb infó: www.centralszinhaz.hu/eloadasok/program/52150/cabaret

www.port.hu
www.port.hu

3. Zenebolondoknak: XII. Világveleje Fesztivál

A Gödör Klub szervezőcsapata tizenkét éve rendezi meg a 2000-es évek világvége hangulatához köthető fesztiválját. A négy nap alatt jó zenében, kiállításokban és előadásokban sem lesz hiány: a rengeteg koncert mellett a Baltazár Színház szórakoztatja előadásával a látogatókat. Az idei sztárvendég Méhes Marietta énekesnő-színésznő lesz, aki 26 éve nem lépett fel Budapesten. Marietta a Trabant énekese volt, főbb szerepeit pedig az Eszkimó asszony fázik, A kutya éji dala, illetve a Kopaszkutya című filmekben játszotta.
Jegyár: 800 Ft-tól
Bővebb infó: www.vilagveleje.hu/koncertek/2011/01/20/xii-vilagveleje-fesztival

www.godorklub.hu
www.godorklub.hu


4. A Kelet imádóinak: Taiwan Calling - Határtalan sziget

Az elmúlt években egyre nagyobb az érdeklődés az ázsiai kortárs művészet iránt, így a Ludwig Múzeum és a Műcsarnok úgy döntöttek, hogy összefogásukkal megismertetik a tajvani kultúrát a magyarokkal. A mai tajvani művészet remekül ötvözi a képzőművészeti tradíciót a legmodernebb technikai vívmányokkal, miközben fontos szociális kérdésekre és társadalmi problémákra hívja fel a figyelmet. A kiállításon 25 művész több mint 200 műve lesz látható.
Jegyár: 1400 Ft
Bővebb infó: www.ludwigmuseum.hu/site.php?inc=kiallitas&kiallitasId=759&menuId=43

www.ludwigmuseum.hu
www.ludwigmuseum.hu

5. Mozirajongóknak: Szerelem és más drogok

2011-ben is várhatóak nagyszerű romantikus filmek - az évet a Szerelem és más drogok című vígjáték indítja a bájosan szexi Anne Hathaway és az egyre sármosabb Jake Gyllenhaal főszereplésével.
Miről szól a film?
Jamie nagy nőcsábász, minden nőt megkap, és mellesleg gyógyszerekkel üzletel. Maggie szabad szellemű, zabolátlan, és mellesleg gyönyörű - nem csoda, ha a nagyképű srác hamar belehabarodik. Kapcsolatuk lassan elmélyül, és hamarosan mindketten megértik, hogy a világon a leghatásosabb és legnagyszerűbb gyógyszer nem más, mint a szerelem.
Bemutató: 2011. január 6.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=vTuv6GzgpvrjCVoN

6. Ha kimozdulnál: Téli Ünnepi Napok Vácon

A váci Madách Imre Művelődési Központ januárban is várja a látogatókat sokszínű rendezvényeivel. A Magyar Kultúra Napja tiszteletére január 21-23. között Vác szórakoztató zenés programokkal, hangversennyel és kiállításokkal kedveskedik a kultúra kedvelőinek. Ha Vácon jársz, érdemes egy jó nagy sétát tenned a városban, ami hangulatosabb és szebb, mint valaha.
Bővebb infó: www.mimk.vac.hu/hirek/teli-uennepi-napok.html

7. Ha segítenél: Jótékonysági kiállítás a Devecser térségiekért

A Magyar Nemzeti Múzeum után most Veszprémben is látható az a kiállítás, amely az MTI riportfotói, a vörösiszap-katasztrófáról készült videoanyag mellett a devecseri Gárdonyi Géza Általános és Alapfokú Művészetoktatási Iskola tanulóinak rajzait, valamint a Devecserben begyűjtött védőruhákat, védőfelszereléseket mutatja be. Veszprémben még több helyszíni fotó és ott begyűjtött tárgy is látható lesz 2011. február 28-ig.
Támogatói jegyek: 300 Ft, 500 Ft
Bővebb infó: www.vmmuzeum.hu/kiallitas/kamara/vorosiszap_2010.html

www.port.hu
www.port.hu

Szerelemülés a buszon, avagy a legfurcsább dolgok 2010-benhttp://www.life.hu/szorakozz/20101227-2010-legfurcsabb-esemenyei.htmlÜvegtigris 3: a dolcsevíta nem fenékig tejfelhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20101216-uvegtigris-3-mas-mint-a-tobbi.htmlCsillagjegye elárulja, milyen filmet nézz vele!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20101209-mozihoroszkop-a-hideg-estekre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.