Szex a filmvásznon - Izgató vagy nevetséges?

film szex mozi szórakozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Így vagy úgy, de a szex a legtöbb filmben megjelenik. Egyes forgatókönyvíróknak azonban egészen extrém elképzeléseik vannak két ember szeretkezéséről. A filmes szextévhitek sora pedig szinte végtelen, ezért összegyűjtöttük a legőrültebbeket.

Szex reggelire

Ha rendszeresen nézed a Grace klinikát, akkor tudod, hogy a sorozatbeli orvosok mintha receptre vennék be a "szexet" még reggeli előtt. Olykor helyette. A napindító szeretkezésnek persze vannak előnyei, például egy korai orgazmus az egész napodat bearanyozhatja, jobban feldob, mint egy erős fekete, és levezeti a stresszt... Ugyanakkor egy visszautasítás el is ronthatja az egészet. Ráadásul a többség reggelente jobban vágyik egy zuhanyra, mint egy izzasztó összebújásra. És egy nyelves csók helyett is inkább egy pohár vizet kíván inni. Persze egy forgatási hálószoba nem a valóság, ott nincsenek kócos hálótársak, sem reggeli szájszaggal küzdő szeretők, sem gyűrött arcú és karikás szemű pasik és csajok. De azért hétvégenként néha érdemes próbálkozni...

Istockphoto
Istockphoto


Szeretkezés a taxiban

A Gyilkossághoz öltözve című 1980-as Brian de Palma-thriller szereplői nem bírva a vágytól egy taxi hátsó ülésén esnek egymásnak. Hááát, léteznek sokkal meghittebb helyek is a szeretkezésre. Nem beszélve arról, hogy az aktust a visszapillantóból végig kukkoló taxis nemcsak bizarr "partner", hanem balesetet is okozhat. A biztonsági öv bekapcsolása pedig hátul is kötelező. Ha már mégis négy keréken és a hátsó ülésen szeretnéd feldobni a házas életedet, akkor azt inkább saját kocsiban, ne menet közben, egy diszkrét helyen tegyétek - és így csak nektek lesz emlékezetes, nem pletykál rólatok a város összes taxisa.

Szex a díványon

A kanapészex nem a Reklámőrültek találmánya, bár a sorozat szórakoztató, a díványon végzett lepedőakrobatika nem csak az ágynemű hiánya miatt sántít. A szeretkezés a kanapén béna, kényelmetlen, erőltetett, ráadásul a nappali a lakás viszonylag forgalmas része. Inkább egy középiskolás párocska első, zavart próbálkozásaihoz való, nem illik felnőtt emberekhez. Ha mégis tévézés vagy DVD-nézés közben tör rád a vágy, a kanapén váltott csókok és a szenvedélyes előjáték közben vagy után, valami kényelmesebb helyen térjetek a lényegre.

Szex a zuhany alatt

A kádban vagy a tusolóban elkövetett szeretkezés már-már annyira elcsépelt filmes közhely, hogy címeket sem mellékelünk hozzá. Úgy is láttál már ilyet... Mivel fürdés után egyenes út visz esténként az ágyba, tulajdonképpen a fürdőszoba valóban jó helyszín az előjátékhoz vagy a szeretkezéshez. A nők számára azonban a tisztálkodás több mint egy gyors tusolás és fogmosás. Általában ugyanis hajmosással kezdődik, amit a több perces hatóidejű balzsam vagy pakolás követ, eközben bőrt radírozunk vagy lábat borotválunk, csak utána jön a tusfürdő. A kádon kívül pedig a fogápolás fázisai után az arclemosók és krémek sorát kell magunkra kennünk. Egy ilyen sűrű napirendbe pedig nem könnyű a szexet is beiktatni. Ha mégis megjelenik mellettünk életünk pucér párja a vízben, valószínűleg a napi rítus első harmadánál alábbhagy a meredező lelkesedése.

Istockphoto
Istockphoto


Egyél rólam - előjátékból

Az élvezeteket halmozni kell! Ki ne látta volna a klasszikus 9 és fél hét híres jelenetét Kim Basingerrel és Mickey Rourke-kal? Ami azonban a filmvásznon izgató volt, a valóságban valószínűleg kevésbé vágykeltő. Egy fújás tejszínhab ide, egy falat eper onnan... de ennél jobban inkább ne menjetek bele a dolgokba. Mert a szex közbeni evés csak addig erotikus, amíg nem ragad, nem folyik, nem csíp, nem zsíros, nem szagos és nem hagy foltot. Ilyen afrodiziákum pedig nem sok van, de étel sem...

Szerinted melyik volt 2010 legjobb filmje?


Meglepetésszex

Szex és New Yorkban Melrose Place-ben

Istockphoto
Istockphoto


Munkahelyi szex

munkahelyi szex Grace klinikától NCIS-en Reklámőrültekig


Szex, csak fakíroknak

Mr. és Mrs. Smith Brad Pitt Angelina Jolie


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



A király, aki nem akart uralkodnihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110201-a-kiraly-beszede-filmkritika.htmlBúcsúkoncert, gasztrokörkép, jégrevü - Februári programtippekhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110124-programajanlo-februarra-koncert-kiallitas-fesztival-jegszinhaz-gasztronomia.html10 kihagyhatatlan film nőknek 2011-benhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110114-filmek-2011.html5 kötelező színázi darab februárrahttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110203-programajanlo-a-legjobb-szinhazi-darabok-februarban.htmlIrány a jég! - Nagy korcsolyapálya-körképhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110127-a-legjobb-program-telre-irany-a-korcsolyapalya.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.