Szingli vagy? Itt pasizz be Valentin-nap előtt!

buli szingli szórakozás program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lássuk be: minden szingli rémálma a közelgő Valentin-nap. Például mert felháborító piros szívek árasztják el az üzleteket, az utcán pedig lépten-nyomon ölelkező szerelmespárokba lehet botlani. A Life.hu most olyan helyszíneket gyűjtött neked össze, ahol Ámor nyila téged is eltalálhat - még a jeles nap előtt. 

Nem kell ráparáznod a Valentin-napra, és ne érezd úgy, hogy te vagy a világ legszerencsétlenebb nője. Jobban teszed, ha lelazulsz, kikapcsolsz, és olyan programokat keresel a barátnőiddel, ahol te is felhőtlenül szórakozhatsz. Mindenkinek más típusú pasi jön be, így attól függően, hogy ki a tuti befutód, válassz olyan helyeket, ahol jó eséllyel találhatsz rá a Nagy Ő-re.

Istockphoto
Istockphoto



Írd meg nekünk egy Valentin-napod történetét, és nyerj!



1. Macsók előnyben

Öltsd magadra legdögösebb ruhád, fess vadító sminket, és határozd el, hogy most te leszel az éjszaka királynője! Szombat éjjel minden a buliról, a pasizásról szól, táncolj önfeledten a pörgős zenékre, kóstold meg a bódító koktélokat és zsebeld be az elismerő pillantásokat.
Bővebb infó: www.symbolbudapest.hu, www.minyonbar.hu

2. Ha a külföldiekre buksz

Megőrülsz a francia nyelvért, kedveled a fanyar humorú angolokat, és szívesen kipróbálnád, hogy milyen lehet a szex egy tüzes olasszal? A belvárosban lévő szórakozóhelyeken rengeteg a külföldi, akik imádják a magyar nőket, különösen akkor, ha azok szőkék vagy teltebbek. Ha ismerkednél és számos hírességgel is szívesen összefutnál, irány a budai vár, annak is az egyik kis mellékutcája. Ha hamisítatlan farsangi kavalkádra vágysz, miközben dübörög a funky és az r'n'b, keresd az új szerelmet a belvárosban.
Bővebb infó: www.oscarbar.hu, www.otkert.blogspot.com/

Fórum: Hova járnak a 25-35 évesek?



3. Ahol a művészlelkeké a terep

Olyan bulit szeretnél, ahol laza, bohém alakokkal futhatsz össze, és megkoronáznád az estét egy izgalmas koncerttel? A Trafó Nagytermében február 12-én Zagar és társai fennállásuk 10 évfordulóját ünneplik. Látogass el a helyszínre, hogy belecsöppenhess a Zságer Balázs-féle audio-vizuális orgiába, és meghallgathasd a klasszikus dalokat - mindezt elképesztő látvánnyal.
Bővebb infó: http://trafo.hu/programs/2032

Tipp: Nyerj értékes ajándékokat Valentin-napra a Life.hu-val!


4. Ha sportos típusra vágysz


Kösd össze a kellemest a hasznossal, ugorj koricipőbe, és szervezz a csajokkal egy laza, csúszkálós délutánt. Hátha a jégen hoz össze a sors azzal a pasival, akit már régóta keresel. A IX. kerületben egy bevásárlóközpont tetején nyitotta meg kapuit az ingyenes, 200 nm-es műjégpálya, amely azért különleges, mert melegben is megbízhatón üzemel. Ha korcsolyával érkezel, a belépés ingyenes, ha pedig bérelnél, olcsón (500 Ft/1,5 óra) megteheted. A pályán egy kis faház áll, ahol forrócsokikat és teákat kortyolhatsz.
Bővebb infó: www.corvinbevasarlokozpont.hu/

Istockphoto
Istockphoto


5. Ha felizgat a víz szerelmese

Lehetne jobb program a pihenésre vagy a flörtölésre, mint egy kellemes úszás, dögös férfitestek kíséretében? Nézz körül a neten és bogarássz olyan fürdőket, ahová a pasik is szívesen mennek. Akár török, akár mediterrán vagy ultramodern hangulatra vágysz, Budapest tálcán kínálja a fürdőzési lehetőségeket. A legtöbb pasi imádja a gőzfürdőket, így nem csoda, ha hétvégenként ezek a helyek tömve vannak. Gondoltad volna, hogy a Rudas fürdőt 1936 óta az elmúlt évekig kizárólag férfiak látogathatták, mégpedig a belépőjegyhez kapott ágyékkötővel? Ma már a gyengébb nem is fürdőzhet itt, a kedd a nőké, hétvégenként pedig koedukált pancsolásra is van lehetőség.
Bővebb infó: http://rudas-gyogyfurdo.infobomba.hu/

Istockphoto
Istockphoto


Budán, a Margit hídtól északra található a Lukács-fürdő, ahol a 8 medence közül a leghidegebb 22, a legmelegebb 40 Celsius fokos. Ha extra kényeztetésre vágysz, a belső udvaron élménymedence, sodrófolyosó, nyakzuhany, hátmasszírozó vízsugár, buzgár és pezsgőágy frissíti fel testedet-lelkedet. Stresszoldásra kiváló megoldás egy finom lábmasszázs, a finn szauna vagy egy iszappakolás.
Bővebb infók: http://lukacs-gyogyfurdo.infobomba.hu/


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Ideálokat kergetnek a mai szinglik?http://www.life.hu/szeress/szerelem/20101111-idealokat-kergetnek-a-mai-szinglik.html5 romantikus úti cél leánykérésrehttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110208-valentinnap-a-legjobb-romantikus-ut-celok.htmlIrány a jég! - Nagy korcsolyapálya-körképhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110127-a-legjobb-program-telre-irany-a-korcsolyapalya.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.