Sarah Jessica Parker akarja eljátszani Carrie Bradshaw-t

szingli Sarah Jessica Parker filmszerep visszatérés epizód mozifilm Szex és New York Carrie Bradshaw
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy már nem is egy helyen jelentek meg a hírek, miszerint a fiatal színésznő, Blake Lively lesz az új Szex és New York-sztár, most Sarah Jessica Parker is bejelentkezett a szerepért.

Hat televíziós széria és két mozifilm után SJP ismét New Yorki-i szingli akar lenni. "Bármikor visszatérnék. Úgy érzem, bőven van még mit kihozni a sztoriból" - nyilatkozta a színésznő az L.A. Times magazinnak legújabb filmje forgatásán. Bár a producer, Michael Patrick King is tervezi a folytatást, jó időbe telik még, mire a szinglik istennője ismét Manolo cipellőbe bújtatja lábacskáit.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Mindenképp vágyom egy újabb történetre, de nem most. Mondjuk úgy öt éven belül már jó lenne, úgy gondolom. Nem azért nem akarom most, mert nem érdekel az egész, egyszerűen csak még úgy érzem, van időm" - vallotta Sarah Jessica.

A színésznő reagált azokra a pletykákra is, miszerint Balke Lively, a Pletykafészek sztárja lesz az új Carrie. "Amikor meghallottam a hírt, csak ennyit gondoltam: Micsodaaa? Annyi más történet van, amit egy 21 éves csajszi elmesélhet. Miért ne tehetné. Hiszen egy fiatal lány minden sztorija érdekes, tele izgalommal, megfűszerezve némi nárcizmussal és izgalmakkal. És persze a két történet futhat párhuzamosan is. Nem is mondanék többet" - vallotta SJP.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



New Yorkban forgatja legújabb filmjét Sarah Jessica Parkerhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110121-new-yorkban-forgatja-legujabb-filmjet-sarah-jessica-parker.htmlSchobert Norbi mindenkit lefőz!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110218-schobert-norbi-es-felesege-rubint-reka-uj-fozos-musort-kapott.htmlVálik a sztárpár?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110218-tom-cruise-es-katie-holmes-valik.htmlKiszúrta Mónikát az adóhivatalhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110218-vegrehajtas-indul-monika-cege-ellen.htmlCharlie Sheen drogfüggő múltjáról már lányai is tudnak!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110218-denise-richards-beszelt-charlie-sheen-fuggosegeirol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.