Kelemen Anna társkeresőn árulja a testét?

pénz Kelemen Anna társkeresés visszaélés szexuális szolgáltatás playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A minap Annácska hirdetésére bukkantunk egy társkereső oldalon, ahol nyíltan vállalja biszexualitását, illetve azt, hogy nála a dollárjelek dominálnak.

Az egykori playmate privát üzenetben megerősítette, valóban ő van a hirdetés mögött, sőt, szexuális szolgáltatásairól, illetve azok árairól is informált bennünket.


A magyar celebvilág egykori méhkirálynőjét telefonon értük el, aki ily módon megcáfolt minden róla szóló információt. "Mindenhol visszaélnek velem, mindenhol felhasználják a képeim, nemcsak társkereső oldalakon, hanem közösségi oldalakon is. Én már nem vagyok közszereplő, nem is nyilatkozom senkinek. Ráadásul internetet sem használok, és nem is érdekel, bár tudom, hogy haladni kéne a korral. Felháborít engem ez az egész" - árulta el a Life.hu-nak a botrányairól elhíresült szilikoncsoda.

Bár a szőke ciklon tagadta, hogy ezen az internetes társkeresőn ő maga lenne, privát üzenete után mi mégis tettünk egy kísérletet arra, hogy a megadott telefonszámon egy férfi kollégánk érdeklődjön "időpont ügyben". Annácska reagált a hívásra, és bár a saját titkárnőjének adta ki magát, jellegzetes hangszínéről mégis felismertük.

Íme Annácska - vagy az ő nevében írt - privát üzenete:



Janicsák Veca levetkőzik?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110303-janicsak-veca-levetkozik.htmlGigi úgy érzi, teherbe esetthttp://www.life.hu/anyaskodj/20110303-gigi-kiabrandult-jerzybol-az-elso-szex-utan.htmlNeked melyik szexpóz a legjobb?http://www.life.hu/szeress/szex/20110303-szex-es-parkapcsolat-teged-melyik-szexualis-poz-juttat-a.htmlVV4: Lakóhelyén nem ismerik, és nem szeretik Szandikát!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110303-valo-vilag-4-itt-lakik-szandika-video.htmlVV4: Alekosz hárpiának nevezte Éváthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110302-vv4-alekosz-harpianak-nevezte-evat.htmlÚjabb sztár kapott meghívót Vilmos herceg lagzijárahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110302-elton-johnt-is-meghivtak-vilmos-herceg-eskuvojere.htmlBörtönbe vitték Christina Aguileráthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110302-bortonbe-vittek-christina-aquilerat.htmlLebukott a hollywoodi sztárpár!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110302-lebukott-sean-penn-es-scarlett-johansson.htmlGyűlölték egymást az Oscar-gála házigazdáihttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110301-nem-kedveli-egymast-anne-hathaway-es-james-franco.htmlOrgazmusnyi pillanatok, nyögve, nyelve - pasiszemmelhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110302-orgazmusnyi-pillanatok-nyogve-nyelve-pasiszemmel.htmlA fél ország csak szexel - a facér pasi naplójábólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110301-a-fel-orszag-csak-szexel-a-facer-pasi-naplojabol.htmlTe milyen pasira vágysz? - Müller Péter írásahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110228-muller-peter-papaszarvas.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.