Éden Hotel - szexszel és napolajjal a nézettségért

intrika párkapcsolat valóságshow szerelem Viasat3 Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja az utcán bandukolva figyelmes lettem az Éden Hotel reklámjára: Horváth Éva csábítóan hipnotizálja a buszmegállóban álló embereket, sőt, az üvegre ragasztott 3D-s szemüveggel még domborúbban meg lehet csodálni a párductestű modellből műsorvezetővé avanzsált Évát. Igényes reklám, de mit kaptunk az arcunkba hétfő este? Március 7-én ugyanis elstartolt az új reality, a Kísértésre hajazó Éden Hotel.

Viasat
Viasat

Hónapok óta arról cikkeznek a portálok és a bulvárlapok, hogy Horváth Éva sáskát evett, elhagyta a ruháit a bogotai repülőtéren, miközben a legújabb valóságshow forgatásai folytak. Igen, ez a műsor nem a klasszikus reality szabályait követi: hiszen már rég leforgatták, az izgalmaknak vége, a cicababák és a macsók már otthon, nevetve vagy pironkodva követik az eseményeket.

Az óriásplakátokon, internetes bannereken a "stratégiai játék milliókért" szöveg olvasható, illetve az, hogy az izom és a szépség nem elég. Álljunk meg egy szóra! Összeeresztenek 10 dekoratív, extrovertált, kiéhezett fiatalt, lélegzetelállító a környezet, a bidéből is Caipirinha folyik, és azt akarják elhitetni velünk, hogy stratégiai játék? Kicsit túlkalibrálták magukat. Az első adásból kiderült, hogy a már előre szépen lebarnult "hotellakóknak" pár napos/hetes felkészítés után kellett először párt választaniuk maguknak. Ezzel még nem is lett volna semmi baj, hiszen állítólag minden szereplő külön géppel érkezett a luxus hotelba, így elvileg nem láthatták a felvételek előtt egymást - még ha ez esetleg másképp is jött volna le a tévé előtt ülő nézők számára - de ezen a stratégia dolgon akkor sem tudunk túllépni.


Nagyon Kísértés-szagú a dolog, a zenék, a vágások, a karakterek: talán már fel is tűnt a következő generációs "Debreczeni Zita" - mert ugye ő a Kísértésben orgazmust imitálva indult el a celebkarrier felé. Öt fiúból és öt lányból áll a kezdőcsapat, a lányok Horváth Éva vezényletével párt választottak maguknak a kockás hasú szépfiúk közül. Láthattunk tüzes latint, közönséges szöszkét, mini-Carlos Danielt és szende, bling-bling fülbevalós focistát is. Egy biztos, 60 kiló feletti lány és sörpocakos fiú nincs! Nagyon adtak a látványra, nehogy feltűnjön a narancsbőr az Éden Hotelben.

Viasat
Viasat

A lányok meglepően szimpatikusnak tűntek, persze volt, aki zavarában csak vihogott, de az esti welcome bulin már nyilvánvalóvá vált, ki hajlandó egy-egy pajkos éjszakára néhány feles után. Ment a műintrika, sőt, elvileg már szövetkeztek is: az egyik páros máris csereberélni szeretne, mert Kata és Ádám megtalálták a közös hangot, pedig Kata előzőleg mást választott párjául. Túl hamar indult el a taktikázás, ez így kicsit gyorsnak és erőltetettnek tűnt. Lehet, csak pörgős műsort szeretnének és nem elnyújtani, mint a rétestésztát? Ez akkor is erőltetett volt. Főleg azért, mert azonnal beküldtek egy csábító szingli szöszit is, aki bármelyik lányt kiütheti a nyeregből, hiszen az búcsúzik a játéktól, aki pár nélkül marad. Apropó, a nyereményről még nem beszéltünk: 25 milliót visz a győztes páros! Tehát osztozniuk kell, ha már végigenyelegték vagy taktikázták a játékot.

Ciciket, popsikat már az első 10 percben láthattunk, a legjobban mégis az Éden Hotel háziasszonya, Horváth Éva volt kipakolva: mellesleg lesöpörte a pályáról a hotel lányait. Ha a hírek igazak, nem csak mellbedobással érvényesül majd az exszépségkirálynő: kegyetlen és gonosz lesz a versenyzőkkel. Ez alapján amolyan Máté Krisztás hazaküldést várunk, de eddig elég diplomatikusan kezelte a helyzetet. Persze, még keveset láttunk Évából, de azt tudjuk, hogy a reklámplakátokat Nánási Pál készítette...Vajon Nánási csak ezeket az étvágygerjesztő reklámfotókat készítette, vagy a nyuszis magazinnak is hazahozott néhány pikáns fotót Éváról?

Viasat
Viasat

Az biztos, hogy a műsor idáig nem győzött meg, legfeljebb a panoráma. Azt beszélik, ez a reality hiánypótló lesz az igazi kukkolóknak és a Jersey Shore-rajongóknak: kivillanó cicik, napolajjal bebalzsamozott sportoló fiúk, vad bulik, fülledt éjszakák és szex teszi majd izgalmassá. Ha már a ValóVilágban nem hajlandóak szexelni és kameramentes órákkal próbálják rávenni a kamuszerelmeseket a légyottra. Szandika és Anikó elvihogott maszatolása sem elég hardcore, a Éden Hotelben bizony lesz szex és pajzánság - legalábbis azt ígérik. Kíváncsian várjuk a folytatást, vajon sikerül nagyot durrantani? Egy biztos, kár, hogy a forgatások már befejeződtek, mert ha párhuzamosan futott volna a ValóVilággal a Hotel Éden, társulnia kellett volna egy akcióra az RTL-nek és a Viasat3-nak: Alekoszt kellett volna beküldeni a kolumbiai paradicsomba, hogy végre pozitív irányba lendüljön a bioritmusa.


VV4: Eljárt Szandika szája!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110307-vv4-eljart-szandika-szaja.htmlVeszélyben az énekesi karrier: megnémult a Megasztár nyertese!http://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20110305-veszelyben-a-megasztaros-enekesi-karrierje-megnemult-tolvai-renata.htmlBorzalmas baleset történt az egyik tehetségkutatóbanhttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20110304-kivertek-a-fogat-egy-enekesnek-egy-azsiai-tehetsegkutatoban.htmlKelemen Anna társkeresőn árulja a testét?http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110303-kelemen-anna-az-egykori-playmate-egy-tarskereson-arulja-testet.htmlMadonna gyermekeinek kistestvére lesz!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110308-guy-ritchie-ismet-apa-lesz.htmlNőnek öltözött a James Bond-filmek sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110308-nonek-oltozott-daniel-craig.htmlCharlie Sheen-t kirúgtákhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110308-charlie-sheent-kirugtak.htmlMagyar pulit vett a híres milliárdoshttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110308-pulit-vett-mark-zuckerberg.htmlLebukott! Whitney Houston lánya drogozikhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110307-whitney-houston-lanya-drogozik.htmlErről árulkodik az orrod! Betegségek, amit az arcodról le lehet olvasnihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110307-errol-arulkodik-az-orrod-betegsegek-amit-az-arcodrol-le-lehet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.