Bakács szalámi lopásából internetes játék készült!

szalámi Bakács Tibor Settenkedő játék lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta Bakács Tibor Settenkedőt szalámi lopáson kapták, egyre népszerűbb, már egy internetes játék is készült az esetről.

Hihetetlen, azonban Bakács népszerűségének jót tett a szalámi lopás, nemcsak egy tévés műsorba hívták meg az eset kapcsán, hanem egy nevével fémjelzett internetes játékot is készítettek. Bakács ezzel akár több millió forintot is bezsebelhet, ha úgy dönt, bepereli az internetes oldalt, amely kifejlesztette a játékot. A játék még csak pár napja érhető el, úgy tűnik azonban, tetszik az embereknek, mert már rengetegen "lájkolták" a közösségi portálokon - értesült a Blikk

Fotó: Pályi Zsófia [origo]
Fotó: Pályi Zsófia [origo]

Sokan el sem hitték a hírt, mikor a kritikusról kiderült, hogy a Budakeszi bevásárlóközpontból fizetés nélkül próbált meg kisétálni, hóna alatt egy rúd téliszalámival, és mint utóbb kiderült pár darab sajttal. A bevásárlóközpont ipari kamerája azonban mindent rögzített, és Bakács ellen rendőrségi feljelentést is tettek. Bár ezután Hajdú Péter műsorában úgy nyilatkozott, hogy megbánta tettét, most úgy tűnik az interneten egyre népszerűbb, legalábbis játékfigura formájában.

A hat pályás játékban, ami egyre menőbb, a fotójával ellátott játékossal kell kijutni az áruházból úgy, hogy a biztonsági őrök ne kapják el, miközben a többi vásárló nehezíti a helyzetet.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.