Durva! Halott édesanyjával lakott a rendező!

hulla horrorfilm filmrendező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holttestet találtak egy amerikai horrorfilm-rendező otthonában.

Letartóztattak egy amerikai horrorfilmrendezőt, miután egy holttestet találtak az otthonában. A nyomozás eddigi állása szerint a direktor az anyja hullájával élt együtt - tudtuk meg a Borsról.

Thinkstock
Thinkstock

A holttestre ügynökök találtak rá, mert a jó ideje eltűnt asszony nyomát kutatták. A férfi megpróbálta elhitetni a rendőrökkel, hogy anyját kórházban ápolják, de a nyomozók átkutatták a házat, és végül rábukkantak a holttestre. A gyanúsított ekkor elmondta, hogy anyja körülbelül egy éve halt természetes halált. A rendezőt letartóztatták holttest rejtegetéséért.

Énekesnek áll a Forma 1-es sztárpilóta?http://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20110316-enekesnek-all-a-forma-1es-sztarpilota.htmlJohnny Depp újabb elismerést zsebelt behttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20110316-johnny-depp-az-ev-kalapos-embere.htmlÖrdögűzés Budapestenhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110315-film-mozi-programajanlo-a-ritus-ordoguzes-budapesten.html5 kedvenc színházi előadás márciusrahttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110308-szorakozas-program-szinhaz-kezdd-a-tavaszt-remek-szinhazi-darabokkal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.