zenekar Faithless énekes Papp László Budapest Sportaréna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyarországi rajongók hétfőn, március 21-én láthatják utoljára a Faithlesst a Papp László Sportarénában!

A formáció tagjai hivatalosan is bejelentették, hogy a mostani, európai turnéjuk után búcsút mondanak egymásnak és befejezik tizenöt éve töretlen sikerű pályafutásukat. A Faithless így még a szokásosnál is fergetegesebb koncertre készül hétfőn, március 21-én, hétfő este 8-kor a Papp László Budapest Sportarénában, amely egyben a formáció utolsó hazai fellépése is lesz.

A bejelentést a Faithless frontembere, Maxi Jazz tette a csapat hivatalos honlapján, amelynek értelmében az utolsó koncertjük április 8-án lesz Londonban. A hazai rajongók így különösen szerencsések, hiszen így még utoljára megnézhetik kedvencüket! ,,Tizenöt év közös alkotómunka és hat album után úgy gondolom, hogy elértük azt a pontot, amikor ideje becsukni és visszavinni a könytárba a Faithless könyvét." - írta Maxi Jazz. ,,Rajongóinkkal a leghihetetlenebb, a legmegindítóbb élményben volt részünk hosszú éveken keresztül, sokezer mérföldet megtéve. Örömteli, testet-lelket üdítő, erőt adó volt ez számunkra, soha nem gondoltuk volna, hogy ez ilyen sokáig is eltart majd."

A Faithless legnagyobb slágerei a Salva Mea, az Insomnia, a Gos Is a DJ és a We Came 1 voltak. 1995-ben alakultak Londonban, a csapat tagjai Maxi Jazz, Sister Bliss és Rollo voltak. Az utolsó albumuk The Dance never ends címmel jelent meg, amely a koncert turné címadója is egyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.