színésznő párkapcsolat válás mozi Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olivia Wilde nyolc év után beadta a válókeresetet, és kikötötte, hogy nem kér feleségtartást.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Igaz, valószínűleg nem is kapna. A leendő ex igazi olasz herceg, ám Teo Ruspoli egyéb téren nem tud lenyűgöző paraméterekkel szolgálni: szuverén művész, tehát nagyságrendekkel kevesebbet keres, mint Olivia, aki a Dr. House sztárjaként lett dollármilliomos, újabban pedig a mozikban is tarolnak filmjei. Vagyis a színésznő hiába is követelne pénzt Teótól, a férfinak nyilván egy vasa sincs. A házasság alatt felhalmozott személyes vagyontárgyakat viszont megosztják, otthonuk állítólag átmenet egy régiségbolt raktára és egy avantgárd művész műhelye között.

Oliviát legközelebb a Cowboyok és űrlények című fantasztikus westernben láthatjuk, amelyben még ruháit is ledobja, de nem az invázióra készülő idegenek kedvéért.

Cowboys & Aliens - hazai bemutató: 2011. augusztus

Tippünk: Nézd meg a film előzetesét!





Énekesnek áll a Forma 1-es sztárpilóta?http://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20110316-enekesnek-all-a-forma-1es-sztarpilota.htmlSzakított Justin Timberlake és Jessica Biel!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110311-szakitott-a-sztarpar.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.