párkapcsolat válás barátnő Tiger Woods
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Tiger Woods, az amerikai profi golfozó már túltette magát botrányos válásán, nemrég ugyanis egy 22 éves, az exfeleségére hajazó szőkeséggel kezdett el járni.

Tiger Woods, miután botrányosan elvált Elin Nordegrentől, a svéd szupermodelltől - a szépség baseballütővel verte szét hűtlen férje kedvenc autóját -, lassan kezdi visszanyerni régi énjét. A nőügyeiről ismert Tiger ugyanis nemrég a 22 éves Alyse Lahti Johnsonnal kezdett el járni.

AFP
AFP



A pár még csak néhány hete ismerkedett meg egymással, de már többen is látták őket Tiger luxusjachtján, és az ismerősök szerint sok időt töltenek együtt. Hogy ezúttal meddig tart Tiger boldogsága, megsaccolni sem lehet, mindenesetre a hölgy kora ellenére nem tűnik ártatlan lánykának, hiszen tavaly még ittas vezetésért is letartóztatták Floridában.

Luxusprosti vagyok - csak a leggazdagabbaknak!http://www.life.hu/szeress/szex/20110318-szex-es-prostitucio-a-21-szazadi-kurtizanok-vilaga.html5 meglepő tény a szexrőlhttp://www.life.hu/szeress/szex/20110318-5-meglepo-teny-a-szexben.html5 ok, amiért tuti, hogy félrelép a pasi!http://www.life.hu/szeress/szerelem/20110318-5-ok-amiert-a-ferfi-felrelep.htmlSzex anno - Dédapáink piszkos kis titkaihttp://www.life.hu/szeress/szex/20110317-szex-es-parkapcsolat-dedapaink-piszkos-kis-titkai.htmlFogj herceget! - A legszexibb kékvérűekhttp://www.life.hu/szeress/szerelem/20110316-hercegek-europaban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.