sztárpár házasság Kate Perry Russel Brand
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katy Perry szex helyett kertészkedésre buzdítja férjét, Russell Brandet, aki ennek ellenére nagyon boldog az énekesnő mellett.

Öt hónap házasélet után a komikus máris úgy érzi, nem mindig fenékig tejfel együtt élni az énekesnővel, Katy Perryvel - olvasható a Borson.

AFP
AFP

'Katy kissé rendetlennek bizonyul: szanaszét hagyja a cuccait, iszonyú rendetlen, ezenfelül rendkívül hisztis, és képtelen időre elkészülni, rengeteget tollászkodik" - panaszolta a férfi egy magazinnak. A komikus azonban tagadta, hogy gondok lennének a házasságukban: "Nehéz Katy férjének lenni, de ettől még nem cserélném el semmire! Furcsa belegondolni, hogy régen, amikor szexfüggő voltam, hetente akár húsz alkalommal is szexeltem. Katy mellett lenyugodtam, közel sincs ennyi együttlétünk, viszont remek kertész lett belőlem" - vallotta az újdonsült férj.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.