Éden Hotel - kutyapóz és meztelen férfitestek

intrika szex Horváth Éva pletyka kiszavazás erotika Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az úgy volt, hogy az előzetesben Szandra hatalmas pusztítást emlegetett. Nosza rajta, erről a life.hu se maradhat le. Hátha meztelen nők fogják egymás haját rángatni, esetleg a csődörök rántanak kardot.

Az előző rész ott fejeződött be, hogy Kata gyilkosságra buzdította Ádámot, a hotel Urát és legnagyobb manipulátorát. Öld meg! - hangzott a parancs Katától, akit kiszavazott a fekete táncosnő. Korleóne csak reteknek hívja - hát a héten egy szobába kerül vele, de vajon lesz-e levágott lófej az ágyban?

viasat3.hu
viasat3.hu

Ádám, Kata


Megy már vagy egy hónapja a mi kis kolumbiai szappanoperánk. Gyönyörűen keverednek a szálak és a nemek, meg a pia is a gyomrokban. Horváth Éva ezúttal terepszínben olvad bele a dzsungelkörnyezetbe, tulajdonképpen, ha eltűnne a műsorból, az sem tűnne fel. Bezzeg a szexuálitás szembetűnő, az első 5 érdemleges másodpercben fedetlen női melleket és Levente férfiasságát látjuk mindjárt. Biztosra mennek a készítők. Mégsem lehet reggeli tornával indítani egy tévéműsort, ahol Jennifer 20 (tanuló) már megint csak nyafogni képes.

viasat3.hu
viasat3.hu


Jennifer, Levi

A heti hadművelet egyébként a "haza akarok menni" fedőnevet viseli, de Ádám dehogy akar távozni, ez csak a beetető szöveg itt a paradicsomban. Merthogy Ádám "az egyiknek mennie kell" felkiáltással háborút indít. Az ellenség: Szöszi és Szandra. Még Gábor is megszólal - jé, tud beszélni - és igazat ad a Donnak.

viasat3.hu
viasat3.hu


Szandra, Szöszi


Ha eddig valami nem érthető, akkor jókor jön egy kis szereplőmustra: Kristófot csak Beckhamhez tudjuk hasonlítani. Szép a teste, jól lehet fotózni, minden nő belé zúgna. Csak hát nem annyira tökös legény (csak altestileg), hogy irányítsa a bandát. Bezzeg Niki, na, ő kemény csaj és nem tévedünk, ha azt gondoljuk, lesz még szerepe, nem kevés. Ha valaki mostanság szeretne vele találkozni Budapesten, úgy kaptuk a hírt, hogy nagy partiarc az éjszakában, imád celebeskedni a Nyugati környékén.

viasat3.hu
viasat3.hu

Niki, Kristóf

A paradicsom hímvezére Ádám, aki bróker agyával már levezette hogyan fogja megnyerni a 25 millát. Ha nem jön egy okosabb, nyert ügye van. Itt van nekünk még Alíz, a naiva. Ugyan, majdnem beleszaladt a két kapura játszó Szöszi hálójába, de felnyitották a szemét. Férfiismerőseink szerint Kriszta az egyetlen normális nő a csapatban. Vajon azért, mert nem mutogatja magát? Dzseni nem sok vizet zavar, ahogy eddig Gábor sem mutatott sokat. Egyelőre ő is csak pancsol a sekélyes vízben vagy elfocizgat Levivel, akit még az sem zavar, ha befőttnek nevezik. Eszik, iszik, alszik, fürdik és merevedik. Szöszi is gerjed - legfőképp Szandrára, aki agresszor jelleggel ígért nagy robbantást. De vajon, mekkorát fog szólni? Ez a heti kérdés.

viasat3.hu
viasat3.hu

Gábor, Kriszta

Aztán jön a nagy felismerés, Alíz nem lesz többé áldozat, mondja. Ő már nyert ezzel a műsorral, ha ezt megfogadja. És hogy ne legyen unalmas a paradicsomi háború, rögvest újabb két teríték kerül az asztalra és betáncol Danny Krisztiánnal. Szép szolibarna mindkettő. A bugyimat nem adom! - szól Niki. Dehogynem! Minden jó pszichológus kihallaná ebből a nemi vágyat.

viasat3.hu
viasat3.hu

Alíz, Danny


Szöszi és Szandra a továbbiakban mindent megtesz azért, hogy még jobban utálják őket. Csakhogy Ádám nem csak agyban erős. Úgy küzd a grundon, mintha az élete múlna rajta. Erős a kicsi Ádi. Szandra biztos, ami biztos kutyapózba veti magát a birkózó Danny-nek, de jaj, belenéz Krisztián szemébe salsa közben és... Mi lesz ebből még? És nem kell sokat várni, máris jön a coming out - "én roma lány vagyok". Hát kedves Szandra, meg tudnád mondani, hogy akkor kinek is vannak előítéletei? Szöszi még megcirógajta Alízt, nyeregben érzi magát. Még Brad Pitt se tudná kezéről lecsapni, gondolja a kavarógép. Haj, de nagyot fog koppanni. Ez megy, kérem. Ez a való világ. Nem az.

viasat3.hu
viasat3.hu

Éden Hotel - szexszel és napolajjal a nézettségérthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110308-hotel-eden-a-valosagshow-elso-resze.htmlHorváth Éva: "Gátlásos kislány voltam" - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110311-horvath-eva-gatlasos-kislany-voltam-szily-nora-interjuja.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.