Fülledt erotika az Éden Hotelben! Niki először Alízzal, majd Krisztiánnal csókolózik

párkereső műsor szex valóságshow Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Régóta vibrált a levegő a két fiatal között, és most végre egy felforrósodott pillanatban Niki először Alíz grabancát kapja el, majd Krisztián férfiasságát is előhívja.

Új lakók érkeztek: Toldi és Robi

Az Éden Hotel lakói levelet kaptak, miszerint gyűljenek össze a nappaliban, mint a tépett verebek és fogadják "üdvrivalgással" az új jövevényt, akit jelen esetben szintén Kristófnak hívnak, bár Toldinak becéznek.

www.viasat3.hu
www.viasat3.hu

Toldi

Ám nem szabad összekeverni az egykori legendás erős vitézemberrel, mert ő az alamuszi nyuszi, művészi beállítottságával még csak a sarjat sem közelíti meg. Na de, a fiú érkezése vegyes érzelmeket váltott ki a csinos pofikájú játékosokból: kicsit szigetes arcnak tartják, aki nem lehet erős ellenfél, hamar ki lehet pöckölni. Majd az ebédnél egy pincérhölgy mutatott egy képet az új "Carlos De la Játékosról", akiről kiderült, hogy Niki egyik haverjáról van szó, aki szintén szekszárdi, és valójában Robinak hívják. Ádámnak ekkor hirtelen vonalkódos lett a gatyája, ugyanis félti biztos pozícióját.

Eleged van a pasikból? Kipróbálnád lánnyal? Nézd meg, milyen buktatói vannak websorozatunk új részében!


Főszerepben Robi, és a lila hajgumi





www.viasat3.hu
www.viasat3.hu

Robi

Erről senkinek semmilyen körülmények között nem beszélhet. Ha nem sikerül végrehajtani a neki szánt feladatot, akkor is marad, de nincs védettség. Ezt pedig egy jól megérdemelt farsangi bállal lehetett megspékelni, ahol Robit azonnal ördög jelmezbe bujtatták, ezzel manipulálva társait. Voltaképpen ezen az estén mindenki kibújhatott saját bőréből.

Az esti összeröffenés alatt Szandra ajánlatot tett a villa főnökének, Ádámnak, hogy ha védettséget kap az új szekszárdi amorózó, akkor beállhat mögé, s benn tartja. Niki nem hagyta, hogy a beszélgetés elmélyüljön, féltékenységből hirtelen közéjük huppant.

www.viasat3.hu
www.viasat3.hu

Szandra és Ádám

Majd a tivornyázó agytrösztöknek a Robi karján lévő lila hajgumi okozott nagy dilemmát, ugyanis azt hitték, hogy ez egy feladat, vagy egy titkos küldetés, miközben Robi ezzel akarta csak a figyelmüket elterelni. Tapsvihar, a terv bejött.

Szandra közben nem bír magával, és Ádi után jöhetett az új barna gyerek, akinek ezúttal üzleti ajánlatot tett, de nem biztos, hogy él vele.

Niki és Krisztián egymásba gabalyodott, miközben eltűnt a lila hajgumi

Rendőr, angyal, ördög, doktor, cowgirl, csók lánnyal, fiúval, fülledt erotika egyenlő kolumbiai szappanopera fűszerezve Szex és New Yorkkal. A buli hevében egyre több ruhadarabtól szabadultak meg az hotellakók. Ebben a forró hangulatban Niki sem aprózta el, először Alízzal, majd Krisztiánnal keveredik heves csókolózásba. Erre a fekete démon féltékeny lett, szerinte ez tisztességtelen volt a fiútól és a kis szöszitől is. Úgy döntött, hogy ezek után egyedül tölti az éjszakát, és kizárja párját a szobájukból.

www.viasat3.hu
www.viasat3.hu

Niki és Krisztián

Közben a lila hajguminak lába kélt, és eltűnt. Valószínű, hogy Dani a bűnös, aki a medencébe való ugrás közben nyúlhatta le Robi fontos kellékét. A gumi nem lett meg, Niki és Krisztián nem szexeltek, Ádám könyöke bekötve, Szandra egyedül aludt, Krisztián pedig a függőágyban hajtotta álomra a fejét. Éva szavait idézve "Tudjátok, ez az a hely, ahol bármi megtörténhet..."


Barátkozz a Life.hu-val az iWiW-en és a Facebookon is!





Éden Hotel: Gábor egyre félelmetesebbhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110408-eden-hotel-gabor-egyre-felelmetesebb.htmlÉden Hotel - kutyapóz és meztelen férfitestekhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110405-eden-hotel-kutyapoz-es-meztelen-ferfitestek.htmlÉden Hotel - szexszel és napolajjal a nézettségérthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110308-hotel-eden-a-valosagshow-elso-resze.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.