Marilyn Monroe Marjai Judit szexszimbólum szexteszt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Világhírű kozmetikum arca lett Marjai Judit. Egy bőrápoló krémeket gyártó, tengerentúli cég azután figyelt fel a fotóművésznőre, hogy meglátta a képsorozatot, amin a fotós a szőke szexbomba hasonmásaként domborít.

"Minden kislány Monroe-hoz szeretne hasonlítani, én sem voltam kivétel. A fotókat magam készítettem magamról egy tükör segítségével" - mondta Marjai Judit a Borsnak.

Fotó: Marjai Judit
Fotó: Marjai Judit

Még több fotó képgalériánkban! Katt ide!

Marjai Judit 2010 novemberében, az Országos Szexteszt kitöltésekor nyilatozott Marilyn Monroe-ként a Life Magazinnak: "A Marilyn Monroe-jelenség 50 éve nem tud kiveszni az embeirség tudatából. Azt gondolom, hogy ő az első számű szexszimbólum. Én ugyan én nem szeretnék szexszimbólum lenni, úgy éreztem, hogy most szőkének kell lennem."

Fotó: Marjai Judit
Fotó: Marjai Judit

Még több fotó képgalériánkban! Katt Ide!

Kevesen tudják, de Judit eredetileg szexuálpszichológusnak készült. A szexteszt kitöltésekor olyan kérdésekre adott választ, hogy hány szexpartnere volt eddig, van-e olyan, hogy "csak" szex, és elmondja azt is, mi a véleménye a házasságról, valamint elárulja, hogy megtalálta-e már a G-pontját.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=9leyV43RE3AHKETv

Marjai Judit még mindig keresi a G-pontját - videó/lifenetwork/lifemagazin/20101129-marjai-judit-meg-mindig-keresi-a-gpontjat.htmlTúl szűk vagy a szexhez? Így oldhatod fel a hüvelygörcsöt!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110422-a-vaginizmusrol-oszinten-igy-oldhatod-fel-a-huvelygorcsot.htmlSzex hármasban: ki nevet a végén?http://www.life.hu/szeress/szex/20110415-szex-szerelem-parkapcsolat-beszallsz-harmadiknak-avagy-ki-nevet-a.htmlOrális szex - Téged zavar?http://www.life.hu/szeress/szex/20110415-szex-szerelem-parkapcsolat-oralis-szex-teged-zavar.htmlSzex szerelem nélkül - Te bevállalod?http://www.life.hu/szeress/szex/20110415-szerelem-parkapcsolat-szex-szerelem-nelkul.htmlSzexvadász nők kíméljenek! - a facér pasi naplójábólhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20110412-sztankay-adam-cim-mama-vagj-nyakon-vegre-a-facer.htmlForró szexpraktikák a tökéletes orgazmusérthttp://www.life.hu/szeress/szex/20110408-szex-szerelem-parkapcsolat-10-tanacs-hogy-konnyebben-es-gyorsabban-legyen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.