Holtan találták a playmate-et! - Mumifikálódott a teste!

modell Playboy meztelen akt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Holtan találták Los Angeles-i otthonában Yvette Vickerst, az ötvenes és hatvanas évek Amerikájának egyik ismert nyuszilányát. A nyuszis magazin hajdani ikonja szinte a felismerhetetlenségig mumifikálódott. Nyolcvankét éves volt.  

playboy
playboy

Yvette Vickers mumifikálódott holttestére szerdán talált rá szomszédja, Susan Savage. Mivel Susan hosszú hónapok óta nem látta Yvette-et, gyanút fogott, és átment hozzá. Bekopogott, de senki sem nyitott ajtót. Ekkor a nő bekukucskált az ablakon, majd benyitott a házba, és az emeletre ment. Ott szembesült a horrorisztikus látvánnyal: ott feküdt a szoba közepén a szinte felismerhetetlen Yvette - olvasható a Blikken.

Susan azonnal hívta a rendőrséget, akik a vizsgálat során megállapították, hogy a nő közel egy éve halott. Erőszakra vagy bűncselekményre utaló nyomokat nem találtak, az orvosszakértő szerint Yvette természetes halált halt.


Paul Newmannel, William Holdennel, Ken Clarkkal és Debbie Reynoldsszal


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.