filmforgatás boszniai háború Bosznia Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karácsonyi ajándékként érkezik december 23-án Angelina Jolie első filmje az amerikai mozikba.

A Deadline értesülése szerint december 23-án mutatják be az "In the Land of Blood and Honey" című alkotást. "A film a boszniai háborúban játszódik, de gyakorlatilag egyetemes jelentést hordoz. Az emberi kapcsolatokról akartam mesélni ezzel a történettel, és arról, hogy a személyiséget mennyire meg tudja változtatni a háború" - vallotta a rendezővé avanzsált díva.

www.movieweb.com
www.movieweb.com

Graham King, a film egyik pénzügyi támogatója azt ígéri, hogy a nézők nem fognak csalódni a történetben. "Angelinával dolgozni a filmen nagyszerű vállakozás volt, és különösen büszke vagyok erre az alkotásra." A film egy részét egyébként Budapesten forgatták - Angie több mint három hónapott töltött a forgatás alatt a fővárosban.

www.movieweb.com
www.movieweb.com

A színésznő nem játszik a filmben - a statiszták nagy része az élethűség kedvéért helyiekből áll, akik a 90-es években még csak kisgyermekek voltak a háború sújtotta országban. "Eszméletlenül jó kis csapat gyűlt össze a forgatásra. Mindenki nagyszerű munkát végzett, büszke vagyok arra, hogy velük dolgozhattam" - vallotta Angelina Jolie.

www.movieweb.com
www.movieweb.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.