műsorvezető meztelen vetkőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daniela Crudu, a román Antena 1 kereskedelmi televízió egyik műsorvezetője élő adásban húzta le a bugyiját.

A fiatal hölgy hipnózist imitált, majd erotikus mozdulatokkal levette magáról fekete alsóneműjét.

Daniela a Bűnös show című műsorba egy icipici farmerszoknyában érkezett, s Mircea Stoian román filmszínész kérésére sztriptízmozdulatokkal lehúzta a bugyiját, majd a férfi fejére dobta azt. Daniela Crudu sokszor mutatja meg bájait: nem egyszer láthatták a figyelmesebbek, amikor mellbimbót villant, máskor a román nyuszis magazinnak pózol a 22 éves celeblány - írja a Stop.hu.

8 csudajó társasjáték felnőtteknekhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110519-tarsasjatek-szorakozas-szabadido-jatszani-jo-nem-csak-a-gyerekeke.htmlJack Sparrow-ból sosem eléghttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110517-film-kritika-a-karibtenger-kalozai-jack-sparrowbol-sosem-eleg.htmlPornós lett az X-Faktor énekesnőjehttp://www.life.hu/szorakozz/20110513-kajtar-bernadett-az-xfaktor-enekesnoje-pornos-lett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.