A magyar színésznő főszerepet kapott a hollywoodi sorozatban!

filmsorozat Osvárt Andrea A szállító
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Osvárt Andrea, a külföldön egyre népszerűbb gyönyörű magyar színésznő főszerepet kapott A szállító című hollywoodi szuperprodukcióból készülő tévésorozatban.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A forgatások júniusban kezdődnek Észak-Amerikában. A gyártó 12 részre szerződtette a már több filmben is bizonyító Osvárt Andreát - olvasható a Stop.hu-n. Andi egy CIA-ügynököt alakít majd, aki különféle illegális, illetve veszélyes csomagokat bíz majd a Chris Vance által megformált futárra. A férfinak egyetlen célja az, hogy a rábízott küldeményeket minden körülmények között célba juttassa.

A sorozat rendezője a Csillagkaput jegyző Andy Mikita lesz, és Európában forgatják majd az első jeleneteket. Mi nagyon bízunk benne, hogy a tengerentúlon annyira sikeres lesz a sorozat, hogy előbb-utóbb hazánkban is megvásárolja majd valamelyik csatorna.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.