Vanessa Paradis Johnny Depp Heath Ledger A Karib-tenger kalózai - A Fekete Gyöngy átka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen biztosan ő a legszexibb kalóz a karibi vizeken, és azt is tudjuk róla, hogy már nem él zűrös életet, mint korábban - de van pár dolog, amit egészen biztosan sok Depp-rajongó nem tudott még kedvencéről. Lássuk, melyek azok! 

1. Sosem nyert még Oscar-díjat

A bohém sztár nagyszerű színész, jobbnál jobb filmeket készített - ezért sem értjük, miért nem nyerte meg a díjat. Háromszor indult a neves elismerésért a legjobb színész kategóriában - Sweeney Todd, Én, Pán Péter, A Karib-tenger kalózai: A fekete gyöngy átka - de egyik jelölést sem sikerült díjra váltania. Vajon jövőre megkapja a megérdemelt aranyszobrocskát?

www.rottentomatoes.com
www.rottentomatoes.com

2. Modellkedett a H&M divatmárkának

A mára népszerűvé vált márka 1999-ben még kevésbé volt ismert - ekkor a cég Johnny-val reklámozta a ruháit. Ma már olyan nagy sztárok is pózolnak a divatláncnak, mint Gisele Bündchen. Ki tudja, hátha újra Johnny Depp lesz a reklámarca a svéd ruhamárkának!

Tipp! Sztárok, akik meztelenül kampányolnak! Nézd meg képgalériánkat!



3. Több videoklipben is szerepelt

A színész odavan a zenéért: "A zene semmihez sem fogható. Semmi sem tud bennünket olyan mélyen megérinteni, mint egy szívbe markoló dallam. A zene által olyan érzések is feltárulnak, melyek addig igen mélyen rejtőztek." - vallja Mr. Depp, aki több klipben, többet között Johnny Cash: "God's Gonna Cut You Down," Tom Petty: "Into the Great Wide Open" és a The Lemonheads: "It's A Shame About Ray"-ben is feltűnt.


4. Ő rendezte kedvese, Vanessa Paradise klipjét

2001 óta Johnny támogatja szerelme énekesi karrierjét: ő rendezi a klipjeit. A francia modellből énekesnővé, majd színésznővé avanzsált szépség "Pourtant," "Que fait la vie?" és a "La Incendie" című dalait Johnny Depp rendezte.

5. Allergiás volt a csokoládéra

Igen, ez igaz, kisfiúként Johnny sosem ehetett csokoládét. Ma már nincs baja az édességgel, de gyűlöli a bohócokat, a pókokat és a szellemeket is. Lám, lám, neki is vannak démonjai...

Tipp! Elképesztő látvány, megmozdulnak a fotók! Nézd meg képgalériánkat!


6. Négyszer volt már vőlegény


Johnny szereti felbontani a jegyességet, vagy csak az inába száll a bátorság, ha arra kerül a sor, hogy igába hajtsa a fejét? Fiatalon eljegyezte Sherilyn Fennt, Kate Moss szupermodellt, Jennifer Greyt, a Dirty Dancing sztárját és Winona Rydert is, de mindannyiszor eliszkolt az oltár elől.

7. Kiválóan beszél franciául

De Johnny szívét sem faragták kőből - volt egy nő, aki végül el tudta nyerni a filmsztár őszinte szerelmét. Johnny csak azért tanult meg franciául, hogy társalogni tudjon kedvese, Vanessa Paradis szüleivel. Egyszer a következőket vallotta francia kedveséről: "Abban a percben beleszerettem Vanessába, amint megpillantottam a gyönyörű szemeit. Életem azon időszakában nagyon magam alatt voltam - és ő volt az, aki kihúzott a csávából. Támogatásával és megértésével sokkal jobb ember lettem - mindent neki köszönhetek."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

8. Közeli kapcsolatban állt Marlon Brandóval

Brando imádta fiatal kollégája munkásságát: generációjából a legtehetségesebbnek tartotta Deppet. Johnny persze istenítette nagyszerű elődjét - Brando isnspirálta őt a Volt egyszer egy Mexikó című filmben is, melyben Johnny egy rövidke szerepet kapott.

9. Hatalmas szíve van

Minden pénzt, amit a Doctor Parnassus és a képzelet birodalma című filmmel keresett, a forgatás közben elhunyt kollégája, Heath Ledger kislányának ajánlott fel. Amint színészkollégái, Jude Law és Colin Farrell meghallották az ötletet, ők is pontosan így cselekedtek. A nagyon fiatalon elhunyt színész iránti tiszteletből Johnny róla nevezte el a bahamai birtokán található forrást is - ez a "Heath's Place" nevet kapta.

10. Nincs számára fontosabb a gyermekeinél

Johnny nem fél kimondani, hogy akkor kezdett el élni igazán, amikor a lánya és a fia megszületett. A fia, Jack iránti szeretetből tetoválást csináltatott a karjára, kislányáról, Lilly Rose-ról pedig a következőket mondta: "Amikor reggel látom felébredni ezt a tündéri, meseszép kisangyalt, ahhoz nem fogható semmi sem. Csak az éltet, hogy minden nap nézhetem, csak ezért élek, ezért lélegzem. Minden más másodlagos."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.