Robbie Williams injekció tesztoszteron szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfias és köztudottan szexmániás énekesnek, Robbie Williamsnek meggyűlik a baja a saját szervezetével - injekcióznia kell magát az intenzív nemi élet érdekében.

A sztár nemrég beismerte, hogy egy ideje hetente kétszer hormoninjekciókkal erősíti szervezetét az intenzív szexuális élet érdekében. A Take That harminchét éves énekese azóta használ tesztoszteroninjekciókat, mióta az orvosa közölte vele, hogy a libidója olyan, akár egy százéves öregemberé.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az orvosok egy vérvizsgálattal megállapították, hogy Robbie tesztoszteronszintje nagyon alacsony, ezért kezdte el magát "szúrni" a népszerű popsztár, aki korábban tévesen növekedési hormont használt. "Ez az a cucc, amit minden olyan fószer használ Los Angelesben, akik hatvan helyett negyvennek akarnak látszani. Csodát tesz az egészségükkel, a memóriával, a hajjal és a bőrrel is" - mesélte Robbie, akinek később orvosai hívták fel a figyelmét arra, hogy növekedési hormon helyett férfi nemi hormont kell szednie, mert nagyon alacsony a tesztoszteronszintje. Az énekes már két éve használja a férfi nemi hormont, mert a szervezete nem termel eleget belőle. A tesztoszteron egyébként a férfi nemi vágy fenntartása mellett az izmok és a csontok épségéhez is szükséges.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.