Robert Pattinson Alkonyat - Hajnalhasadás vámpír Kristen Stewart Alkonyat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Alkonyat-rajongók végre kézzel fogható bizonyítékot kapnak, hogy novemberben megérkezik kedvenc vámpírmeséjük újabb mozifilmje.

Az Alkonyat - Hajnalhasadás a leghosszabb könyv lett a sorozatból, így a rendező úgy döntött, két részletben csinálja meg a várva várt mozifilmet. A Breaking Down első epizódjában tanúi leszünk a halandó Bella és a jóképű vámpír, Edward Cullen egybekelésének, és várhatóan lezajlik az első szerelmes jelenet a fiatalok között...Végül pedig a döbbenet: a nászút végére Bella hasa nőni kezd. A történet végére még sajnos várni kell - a film november 18-án érkezik a mozikba -, de végre megérkezett az első előzetes az oly régen várt vámpírszerelemről!


Vége Cameron Diaz kapcsolatának!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110605-szerelem-sztar-mozi-vege-cameron-diaz-kapcsolatanak.html8 világhírű paparazzó, akik elől menekülnek a sztárokhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110603-nekik-koszonhetjuk-a-legjobb-sztarfotokat-ok-a-vilag-leghiresebb.htmlKoncert, kiállítás, fitnesz - Nyárindító programok júniusrahttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110529-koncert-kiallitas-fitnesz-juniusi-programajanlo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.