Ha a legjobb barátod párjába leszel szerelmes

kritika Kate Hudson Szerelem kölcsönbe csábítás barátság megcsalás félrelépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
...az még akkor is húzós helyzet, ha te nézted ki őt előbb magadnak. Ha pedig még történik is köztetek valami, akkor előbb-utóbb eljön a döntés pillanata: szerelem vagy barátság? Filmbe illő dilemma. Szerelem kölcsönbe, kritika.

Barna és Szőke a legjobb barátnők, amióta csak az eszüket tudják, ami már csak azért is furcsa, mert Barna egy lelkiismeretes, gátlásos jókislány, Szőke pedig egy igazi rámenős, nagyszájú dög. Szőke épp férjhez készül menni a sármos Vastag Szemöldökhöz, ám egy szülinapi buli végén Barna és Vastag Szemöldök egymás karjaiban kötnek ki.

Lájkolj minket a Facebookon és nyerj Volt vagy Balaton Sound jegyet!



http://somethingborrowedmovie.warnerbros.com
http://somethingborrowedmovie.warnerbros.com

A jókislány a gonosz csábító szerepében találja magát, és az új felállás döntésekre kényszeríti a barátnőjével és saját magával kapcsolatban is. A helyzet pikantériáját pedig csak fokozza a múltból kiderülő történet: Barna már az egyetemen halálosan szerelmes volt Vastag Szemöldökbe, csak addig bénázott, míg Szőke le nem nyúlta előle a férfit.

Tippünk:
Játsszatok velünk és nyerjetek ezüst Kapcsolat Koncert belépőket, Kesha CD-t, vagy egy Sony Ericsson Arc mobiltelefont!


Szerelem kölcsönbe



http://somethingborrowedmovie.warnerbros.com
http://somethingborrowedmovie.warnerbros.com

A helyzetet csak fokozza, hogy ordító minőségi különbség jelentkezik a két színésznő között a barna Rachelt játszó Ginnifer Goodwin (Nem kellesz eléggé, A nyughatatlan) javára a harsány jeleneteiben csak ripacskodó szőke Darcy-val, azaz a "rom-kom" üdvöske Kate Hudsonnal (Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt, A csajok háborúja) szemben.

A tökéletes férfivessző - szólj hozzá!


Colin Egglesfield - Kutyátlanok kíméljenek



http://somethingborrowedmovie.warnerbros.com
http://somethingborrowedmovie.warnerbros.com

Nehéz élvezni egy olyan filmet, ahol szinte minden szereplő egymáshoz való viszonyát nem a szeretet, hanem az elfojtott sérelmek mögül kikandikáló önzés mozgatja. Nehéz szurkolni olyan karaktereknek, akikkel nem tudunk azonosulni, még ha a történetük szépen olajozottan (ugyanez másképp: a legordítóbb romantikus komédiaklisék mentén) halad is előre.

De azért ne feledkezzünk el a pozitívumokról sem! Mindenképp megemlítendő a tehetséges fiatal komikus, John Krasinski (Office, Továbbállók) Rachel legjobb (fiú)barátjának és lelki tanácsadójának szerepében - ő az, aki tud hozni néhány üdítő színfoltot ebbe a kiszámítható és egysíkú humorú vígjátékba. Továbbá filmünk, vélhetően a kármentő rendező, Luke Greenfield (Szüzet szüntess!) áldásos tevékenységének köszönhetően, végeredményben azért nem lóg ki az egynyári romantikus komédiák szokásos mezőnyéből. Már ha ez pozitívnak számít.


Tippünk: Nézd meg a film előzetesét!



Kiknek ajánljuk?

- akik őrlődtek már szerelem és barátság között
- akik valami nagyon egyszerű szórakozásra vágynak a kánikulában
- akik akkora Kate Hudson-rajongók, hogy még egy irritáló szerep irritáló megformálásával sem tudja elriasztani őket

Kiknek nem ajánljuk?

- akik többre vágynak egy szabványra gyártott, üres romantikus vígjátéknál
- akiket zavar egy filmben, ha nála butább emberek próbálnak meg morális dilemmákat megoldani
- akik számára nem is kérdés, hogy szerelem és barátság közül melyiket választanák

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Ezeket nézd meg idén nyáron a moziban!http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110527-mozi-program-szorakozas-ezeket-nezd-meg-iden-nyaron-a.htmlHarc a tökéletes esküvőérthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110607-mozi-film-szorakozas-kritika-harc-a-tokeletes-eskuvoert.htmlHa a vallás belép egy kapcsolatba...http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110601-mozi-film-szorakozas-kritika-ha-a-vallas-belep-egy.html8 világhírű paparazzó, akik elől menekülnek a sztárokhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110603-nekik-koszonhetjuk-a-legjobb-sztarfotokat-ok-a-vilag-leghiresebb.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.