Szirtes Tamás színház Krizbai Teca Csillag születik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Krizbai Teca, a Csillag Születik felfedezettje a Jézus Krisztus Szupersztárban lesz látható június végén.

A Madách Színházban, a Jézus Krisztus Szupersztár című musical fináléjában lép fel Krizbai Teca, akire Szirtes Tamás, a színház igazgatója még a Csillag Születik című televíziós tehetségkutatóban figyelt fel.

www.facebook.com
www.facebook.com


A fiatal lány a darabban Mária Magdolna dalát énekli majd, amire Kocsák Tibor zenei vezetővel készül a hátralévő két hétben. A tehetségkutató felfedezettjét Szirtes Tamás már ellátta instrukciókkal, de a június 26-ai fináléra még nagyon sokat kell gyakorolnia, hogy sikeres legyen.

Forrás: hetivalasz.hu

Koncert, kiállítás, fitnesz - Nyárindító programok júniusrahttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110529-koncert-kiallitas-fitnesz-juniusi-programajanlo.html8 csudajó társasjáték felnőtteknekhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110519-tarsasjatek-szorakozas-szabadido-jatszani-jo-nem-csak-a-gyerekeke.htmlTippünk: Színházi est egy szereplőre és egy hegedűsre - Márai Sándor Füves könyve alapjánhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110510-szinhaz-tippunk-szinhazi-est-egy-szereplore-es-egy-hegedusre-.htmlLazíts a teraszon! - 10 szuper hely a fővárosbanhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110428-szorakozas-program-lazits-a-teraszon-10-szuper-hely.htmlŐ a következő! Íme, a nemrég elhunyt nagy kedvenc utódja a nemzet színészei közötthttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110427-o-a-kovetkezo-ime-a-nemreg-elhunyt-nagy-kedvenc-utodja.html"Egyszer felállítom, és egész nap áll" - A Life.hu riportja Hollókőrőlhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110426-egyszer-felallitom-es-egesz-nap-all-a-lifehu-riportja.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.