Készpénzmentes övezet lesz a Sziget, a VOLT és a Balaton Sound - Így használd a Fesztiválkártyát!

fesztivál fizetési mód készpénzfelvétel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Készpénzmentes övezetek lesznek idén a Sziget Szervezőiroda nyári fesztiváljai: a Szigeten, a VOLT-on és a Balaton Soundon is kizárólag a - tavaly már kísérleti jelleggel bevezetett - Fesztiválkártyával lehet fizetni, készpénzt a kereskedők nem fogadhatnak el.

A Sziget Szervezőiroda az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében emlékeztet arra, hogy a három nagy nyári fesztivál új hivatalos fizetőeszköze, a Fesztiválkártya a tavalyi kísérleti bevezetés után teljes üzemben először az idei Budai Gourmet-n mutatkozott be. A látogatók között végzett kutatás eredménye szerint a kártyahasználók 80 százaléka kényelmesebbnek és gyorsabbnak ítélte a kártyás fizetést a készpénzesnél, 78 százalékuk pedig biztonságosabbnak is találta a Fesztiválkártyát.


Tippünk: Nézd meg, hogy kell használni a fesztiválkártyát!











A világ 11 legizgalmasabb városahttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20110616-utazas-szorakozas-program-a-vilag-legjobb-varosai.htmlGyerekkel a fesztiválokon - Pro és kontrahttp://www.life.hu/anyaskodj/20110622-gyerekkel-a-fesztivalokon-pro-es-kontra.htmlFesztiválszettek - Legyen egy sztár a stylistod!http://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110613-fesztivalszettek-legyen-egy-sztar-a-stylistod.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.