Elhunyt Robert Blossom, a Reszkessetek betörők sztárja

2011.07.15. 14:40

87 éves korában elhunyt Robert Blossom, a Reszkessetek betörők c. nagysikerű vígjáték szereplője.

Tipp! Hatalmas partin ünnepelték Magyarország Szépségkirálynőjét! Nézd meg képgalériánkat!


Robert Blossom
, a legendás családi vígjátékkal, a Reszkessetek betörők című filmmel vált híressé, amiben Marley-t az ősz szakállú ijesztő hólapátoló szomszédot játszotta. A filmben McCaulay Culkin (Kevin) eleinte retteg az idős férfitől, mivel elhiszi a róla terjengő rémisztő legendákat. Végül azonban - miután az idős férfi megmenti - jó barátokká válnak, és megismerik egymás legféltettebb titkait is.


Forrás: AFP


Blossom halálhírét lánya Deborah jelentette be a sajtónak, aki a Los Angeles Times-nak elmondta, hogy édesapját a halál a Santa Monica-i idősek otthonában érte. A színész egyébként feltűnt még számos tévé- és mozifilmben is, és színházi munkáját három Obie-díjjal jutalmazták. A legtöbben mégis a Reszkessetek betörőkből emlékeznek rá.

Forrás:http://www.dailynewsengine.com/

Ő élesztette újjá a Gundelt! 86 éves korában elhunyt a gasztronómia királyahttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110707-o-elesztette-ujja-a-gundelt-86-eves-koraban-elhunyt-george.html Elhunyt Habsburg Ottó, az utolsó magyar király fiahttp://www.life.hu/szorakozz/20110704-elhunyt-habsburg-otto-az-utolso-magyar-kiraly-fia.html Elhunyt Petrovics Emil zeneszerzőhttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20110630-elhunyt-petrovics-emil-zeneszerzo.html
Robert BlossomReszkessetek betörőkelhunytmeghalt