Őt sem kímélte a rák! 63 évesen távozott az élők sorából az ismert színésznő

Pomádé halál musical Annette Charles Grease
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
63 évesen rákban hunyt el Annette Charles színésznő.

A csinos sztár Cha Cha DiGregoriót alakította a Grease című 1978-as musicalben. Annette-nek egy kisebb szerepe volt a népszerű zenés filmben: ő volt az a táncoslábú lány, aki az iskolai táncversenyen Danny Zukót táncra csábította - a fiú és kedvese, Sandy miatta vesztek össze.

Charles a hetvenes években szerepelt a The Flying Nun, a Mod Squad és a The Bionic Woman tévésorozatokban, de 1978-ban búcsút mondott a színészkedésnek, és a California State egyetemre ment oktatónak: beszédtechnikát tanított. A színésznő szerdán, Los Angeles-i otthonában hunyt el. A család egyik tagja elmesélte, hogy Annette nehezen lélegzett, ezért orvoshoz ment, aki tüdőrákot diagnosztizált nála. Nem a színésznő az egyetlen, akit a Grease stábja gyászol: májusban a Kenickie-t alakító Jeff Conaway hunyt el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.