Ebből még botrány lehet! Kiadhatják a világsztár titkos házi pornóvideóját

szexvideó kiadás Rihanna énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hustler pornónagyhatalom azt állítja, birtokába jutott az a kompromittáló videofelvétel, melyen a világhírű énekesnő, Rihanna látható közösülés közben az előzenekaraként fellépő J-Cole-lal. A kiadást fontolgatják.




Forrás: AFP
Forrás: AFP

A kezdetben férfiolvasóknak szóló pornómagazin, melyet Larry Flint alapított, mára valódi szexnagyhatalommá vált. A Hustlernek tévécsatornája is van, és az interneten is közöl tartalmat. A cég még fontolgatja a videó kiadását, ám a kérdés sokkal inkább az, hogy a koncertjein egyébként szívesen vetkőző popsztár, Rihanna meg akarja-e akadályozni a felvétel közzétételét karrierje megmentése érdekében, vagy éppen engedélyezi majd azt - hiszen a kompromittáló videó akár növelheti is népszerűségét.

Tipp! Gyönyörű nő lett Kurt Cobain lánya! Kattints a képekért!


Az első sorból Rihanna bugyijába lehetett látnihttp://www.life.hu/szepulj/20110719-az-elso-sorbol-rihanna-bugyijaba-lehetett-latni.htmlÍme Rihanna vadiúj frizurájahttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110406-rihanna-levagatta-a-hajat.htmlRihanna hollywoodi sztárral kavarhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110224-rihanna-es-ryan-phillippe-jarnak.htmlRihanna kidobta baseballsztár pasijáthttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20101230-rihanna-kidobta-a-baseballsztart.htmlRihanna megdöbbentő átváltozásahttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20101122-rihanna-megdobbento-atvaltozasa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.