Lindsay Lohan Marilyn Monroe szexszimbólum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lindsay Lohannek nem kell a szomszédba menni egy kis önbizalomért: az örök szexszimbólumhoz, Marilyn Monroe-hoz hasonlítja magát.

Hamarosan megjelenik Susan Bernard új könyve, melynek címe: "Marilyn: Intimate Exposures". Ennek kapcsán nyilatkozott a huszonöt éves Lindsay, aki bevallotta, nem akar celeblány lenni. "Marilyn egy gyönyörű rosszlány volt, mindig emlékezetes karaktereket játszott. Teljesen megértem, amikor a népszerű fotós, Bruno Bernard azt mondta, embert próbáló dolog Marilynnek lenni."

Fotó: Bert Stern/nymag.com
Fotó: Bert Stern/nymag.com

A galériáért kattints a képre!


Lohan kisasszony arra sem volt rest, hogy önmagát hasonlítgassa a világhírű szőkeséghez: "Az emberek elképzelnek engem valaminek, ami nem vagyok. Szerintük nincs is valós személyiségem. Éppen ez történt Marilynnel is. Ő sosem akart csak egy sztárocska lenni. És én sem. Mindig azt hittem, hogy a mozisztárok és a filmjeik örökké megmaradnak az emberek emlékezetében. De ez ma nem így van. Nem akarok egy lenni azok közül, akik csak lefotóztatták magukat, és állandóan bajba kerültek. Heath Ledger egyszer azt mondta nekem: 'Azért építettek fel, hogy lerombolhassanak - ez minden.' Én jó színésznőnek tartom magam" - vallotta Lindsay.

A botrányos celeblány kiskora óta csodálója az egykori szexszimbólumnak: 2008-ban Marilynként pózolt a New York magazinban. Monroe-t 1962-ben találták holtan - állítólag drogtúladagolás végzett vele.

Tipp! Idén lenne 50 éves a népszerű hercegnő. Nézd meg Diana életét képgalériánkban!



Tiéd a természet! A legjobb hazai piknikhelyekhttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20110825-tied-a-termeszet-a-legjobb-hazai-piknikhelyek.htmlCatherine Deneuve született feleség letthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110823-catherine-deneuve-szuletett-feleseg-lett.htmlKórházba szállították Bonóthttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20110822-szivpanaszokkal-szallitottak-korhazba-a-u2-frontemberet-monacoban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.