S.O.S. Love! - Kálloy-Molnár Péter 3D-ben főzőcskézik

Sas Tamás színész Beugró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Beugró sztárja mesél az S.O.S Love! forgatásáról és a bakikról.

Kálloy Molnár Pétert, a Beugró népszerű színészét hamarosan Sas Tamás romantikus vígjátékában, az S.O.S. Szerelem folytatásában láthatjuk a vásznon.

Fotó: Erdélyi Gábor / S.O.S Love!
Fotó: Erdélyi Gábor / S.O.S Love!


Az új S.O.S.-film azzal indul, hogy az első részben megismert társkereső irodát eléri a válság, és a tulajdonosok elvállalják egy orosz maffiózó megbízását, hogy kimásszanak a gödörből. Kálloy-Molnár Péter az iroda egyik alkalmazottját játssza, aki Elek Ferivel párban segít a kivitelezésben.

Fotó: Erdélyi Gábor / S.O.S Love!
Fotó: Erdélyi Gábor / S.O.S Love!


Az egyik részben egy elhagyatott éttermet nyit meg az S.O.S.-csapat, hogy megfelelő körülményeket teremtsenek az összeboronálandó fiatal pár találkozásához. A főpincéri teendőket Kálloy látná el elegánsan, ha nem ütne be a ménkő. A színésszel felidéztük a nyári forgatás pár vicces jelenetét, és elmesélte, mi történik vele mostanában.

A cikk folytatása itt található: Kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.