7 sztár, aki későn lett apuka

film színész mozi szórakozás apa énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A férfiak általában nem várják meg, hogy nagypapa korukban legyenek apák, de van ellenpélda szép számmal a sztárvilágból is! A Life.hu összegyűjtötte neked a későn érő pasikat.


1. Sir Paul McCartney

Az ex-Beatle 2002-ben vette feleségül az exmodellt, Heather Millst. Ekkor Paul McCartney 60, Heather 34 éves volt. Az énekes második házasságából 2003 októberében megszületett Beatrice Milly, aki szinte egyidős a sztár unokáival. Nem sokkal később a McCartney-Mills házasság tönkrement, és a sztárpár igen viharos körülmények között elvált. Azóta Sir Paul McCartney ismét megtalálta a boldogságot, és a közelmúltban újra kimondta a boldogító igent barátnőjének, Nancy Shevellnek. Lehet, hogy a gólya újabb gyermekkel lepi meg Pault?

Forrás: AFP
Forrás: AFP

2. Julio Iglesias

A spanyol énekes 68 éves, de csak a közelmúltban vette feleségül élettársát, Miranda Johanna Maria Rijnsburgert. A párnak már öt közös gyermeke született, de Julio Iglesias rajtuk kívül még három csemetével büszkélkedhet, azaz nyolcszoros apuka. A legkisebb Iglesias, Guillermo 2007 májusában látta meg a napvilágot. Senor Iglesias ekkor 63 éves volt. A késői apaság akár családi vonásnak is tekinthető, hiszen a legidősebb Julio 87 évesen állhatott neki újra pelenkázni, egyik fia ugyanis 2004-ben született. 2006-ban ismét apa lett Iglesias, a 89 éves doktor azonban már nem élhette meg kislánya születését, felesége a harmadik hónapban volt, amikor Julio Iglesias Senior elhunyt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

3. Karel Gott

Az aranytorkú prágai énekes az idén volt 72 éves. Karel Gott négy évvel ezelőtt vette feleségül 37 évvel fiatalabb menyasszonyát, Ivana Machackovát Las Vegasban. A párnak még házasságkötésük előtt, 2006-ban született meg első közös lányuk Nelly, majd a boldogító igen után, 2008-ban jött a világra Charlotte. A "Kelet Sinatrája" még két leánygyermekkel büszkélkedhet első házasságából. A nagypapa korú sztár azonban még mindig nem adta fel, hogy ötödször is apuka legyen, ugyanis bevallása szerint nagyon szeretne egy kisfiút is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Exkluzív képek Janicsák Veca Szuperkoncertjéről! Kattints a galériáért!


4. Clint Eastwood

Francesca Ruth Fisher-Eastwood 1993-ban született, amikor híres apukája 63 éves volt. A kislány három évvel később kapott egy féltestvérkét is, Morgant, akinek az édesanyja nem más, mint Dina Ruiz. Clint Eastwoodnak összesen hét gyermeke és két unokája van. A sztár azonban - elmondása szerint - nem volt épp mintaapuka, egészen addig, amíg meg nem született a legkisebb lánya. Ma azonban a 81 éves Eastwood már a családot helyezi az első helyre az életében.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

5. Rod Stewart

A népszerű énekes nyolc gyermekkel büszkélkedhet. Legidősebb csemetéje 1963-ban, a legkisebb pedig az idén született. Rod Stewart és Penny Lancaster első gyermeke, Alaister Wallace 2005-ben látta meg a napvilágot, amikor a sztár még Rachel Hunter férje volt. A pár 2006-ban végül elvált, hogy a művész feleségül vehesse Pennyt. Házasságuk még ma is tart, mi sem jobb bizonyíték erre, mint az idén februárban született kisfiú, Aiden - és Rod Stewart még "csak" 66 éves...

Szólj bele: A karácsonyon spóroltok?



Forrás: AFP
Forrás: AFP

6. Nick Nolte

Az egykor a világ legszexisebb pasijának kikiáltott sztár 66 évesen lett másodszor apuka. A kis Sophia Lane Los Angelesben született, és Nick Nolte bizony sokat köszönhet kislányának, hiszen az ő kedvéért vetette alá magát tavaly az elvonókúrának, hogy megszabaduljon káros szenvedélyeitől, az alkohol- és kábítószer-függőségétől. A színész ugyanis elhatározta - jobb későn, mint soha -, hogy jó példát mutat kislányának, barátnőjének és persze már felnőttkorú fiának is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

7. Elton John

A homoszexualitását nyíltan vállaló énekes tavaly, 63 évesen lett apa. Elton John és házastársa, David Furnish először egy ukrán árva kisfiú örökbefogadásával próbálkozott, de kérelmüket elutasították, és végül egy béranya segítségével lettek apák. A pár 2010-ben megkapta életük legszebb karácsonyi ajándékát, a kis Zachary-t. Azt viszont nem árultákel, hogy melyikük a kisfiú biológiai édesapja.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Forrás: AFP
Forrás: AFP

Tipp! Elképesztő átalakulás, vagány csaj lett Anikóból! Kattints a galériáért!





7 tragikus sorsú híres színészhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20111117-mozi-film-hires-szineszek-tragikus-sorssal.htmlSzerelmi háromszög, gyilkosság körül forgatvahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20111115-mozi-film-szorakozas-szerelmi-haromszog-gyilkossag-korul-forgatva.htmlTe melyik korban élnél legszívesebben?http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20111110-te-melyik-korban-elnel-legszivesebben.html6 kedvenc szereplőnő, aki a lányokat (is) szeretihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20111108-mozi-film-szorakozas-kedvenc-szereplonoink-akik-a-lanyokat-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.