Christine Kelly: "Árpa Attila és Hujber Feri mindig fel tudott pörgetni"

2011.12.05. 14:42

Christine Kelly, a fiatal amerikai színésznő Zoyát alakítja a filmben, egy lázadó punk tiniből igazi nővé érik a film végére, és nem árulunk el nagy titkot, ha elmondjuk: a változás hátterében egy mindent elsöprő szerelem áll. Christine igazán élvezte a forgatás minden pillanatát, összebarátkozott a színészekkel, megszerette - ahogyan ő fogalmaz - a gyönyörű Budapestet. Az interjú végén pedig azt is elárulta, hogy melyik jelenet volt számára a legnehezebb.

Miért vállaltad el egy magyar vígjáték főszerepét?

Izgalmas kihívásnak tűnt, mert a karakterem egyedi és érdekes. Zoya a film elején egy lázadó, punk csaj, de miután beleszeret egy filmsztárba, édes és ártatlan lánnyá alakul. Tetszett a lehetőség, hogy két különböző karaktert is eljátszhatok egy filmben. Korábban nem szerepeltem vígjátékban, ezt is mindenképp ki akartam próbálni, és nem hagyhattam ki a lehetőséget, hogy ellátogassak a gyönyörű Budapestre.

Fotó: Erdélyi Gábor / S.O.S Love!


Hogy jöttél ki a magyar színészekkel?

Mindenkivel nagyon jól megértettük egymást. Árpa Attilával sok közös jelenetünk volt, vele sokat nevettünk, és mindig fel tudott pörgetni, ahogy Hujber Feri is. Tényleg mindenkit imádtam, kedvesek voltak velem. Szinetár Dórával csak egy pár közös jelenetem volt, vele is jókat szórakoztunk. Izgalmas volt mindenkivel együtt dolgozni, nagyon élveztem.

Ha valakitől szakmai tanácsot kellene kérned, kihez fordulnál közülük?

Jó kérdés, Kovács Patríciát már láttam a Szerelemtől sújtva című filmben, amit szintén Sas Tamás rendezett. Gyönyörűen játszott benne, biztosan hozzá fordulnék, annyira megszerettem azt a filmet. Vagy Árpa Attilához, láttam az Argót is, és jó rendezőnek tartom.

Hogyan készültél az orosz maffiózó húgának szerepére?

Először is el kellett sajátítanom az oroszos akcentust, ez segített beleélni magam a szerepbe. Hasznos volt, hogy egy orosz színész is volt a stábban, Jevgenyij Szticskin, aki a bátyámat alakította a filmben, sok érdekes dolgot mesélt nekem Oroszországról.

Fotó: Erdélyi Gábor / S.O.S Love!


Szerinted a közönség megszereti majd a cicát?

Nem vagyok nagy rajongója a macskáknak, ezért próbáltam felkészülni arra, hogy lesz egy macskám a filmben. Mikor az első nap megláttam, vettem egy nagy levegőt, és azt mondtam magamban: "Mostantól ő a legjobb barátom!" Igazából nagyon kedves, édes cica volt, és én is több figyelmet kaptam, mikor az ölemben tartottam. A stábból mindig odajöttek páran, hogy babusgassák, aranyos volt, bár nem a legszebb állat szegénykém.

Fotó: Erdélyi Gábor / S.O.S Love!


A macska nehezítette a forgatást bármiben is?

Az első macskás jelenetben az ágyon fekszem, miközben a macskának egy adott pillanatban át kell sétálnia a képen. Ezt többször fel kellett vennünk, mint szerettük volna. Viszont tökéletes időzítéssel nyávogott. Visszanéztük a felvett anyagot, és minden felvételnél szinte ugyanakkor, igazi filmes macska, biztosan vár még rá filmszerep.

Úgy hallottam, viccesen sült el a csókjelenetek forgatása...

Igen, az első csókunk a filmben egy táncjelenet után csattan el. Tehát készültem rá, csakhogy annyira felpörögtem a mozgástól, hogy túl lendületesen hajoltam oda, és szó szerint lefejeltem CJ-t. Persze jót nevettünk, de egy kis dudor jelent meg a homlokán, úgyhogy várnunk kellett a forgatással, amíg valamennyire lelohadt. De legalább így a csók miatti feszültség rögtön elszállt belőlem.

Ha tetszett a sztori, és kíváncsi vagy, hogyan készül a film, jelölj be minket Facebookon, ahol végigkövetheted velünk a forgatást, érdekes infókat csepegtetünk a szereplőkről, és akár még nyerhetsz is!
 

S.O.S. Love! - Kálloy-Molnár Péter 3D-ben főzőcskézikhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20111115-kalloymolnar-peter-3dben-fozocskezik.html S.O.S. Love! - A vízimentők kiparancsolták a színészeket az óceánbólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20111122-sos-love-a-vizimentok-kiparancsoltak-a-szineszeket-az.html S.O.S. Love! - Kovács Patríciát nem skatulyázták behttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20111124-kovacs-patriciat-nem-skatulyaztak-be.html S.O.S. Love! - Aki kiszállt az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20111201-sos-love-aki-kiszallt-az-xfaktorbol.html S.O.S. Love! - "Csütörtökön Öcsi voltam, pénteken megcsalt férj"http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20111201-sos-love-csutortokon-ocsi-voltam-penteken-megcsalt-ferj.html
színésznőszórakozásszínészS.O.S. Love!mozifilm