Taylor Swift szakítás Egy hét Marilynnel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Taylor Swift szingli lett - ismét csúnyán dobta őt egy fiatal, feltörekvő színész.
Eddie Redmayne-nelEgy hét Marilynnel

Mit szóltok az Eurovízió eredményéhez?


Forrás: AFP
Forrás: AFP

Eddie októberben kezdett randizni az énekesnővel, aki akkoriban jelentkezett a színdarabba. "Sok időt töltöttek együtt New Yorkban. Taylor nagyon hamar beleesett a fiúba" - mesélte egy bennfentes, aki azt is elmondta, a pár azután is együtt maradt, hogy Redmayne hazatért Angliába. "Taylor menőnek találta, hogy brit pasija van. Eddie viszont cseppet sem vágyik hosszú kapcsolatra - ezért is szakítottak" - tette hozzá a bennfentes.

Taylor Swift ugyan még csak huszonkét éves, de már megjárta számos fiatal hollywoodi sztár ágyát - összejött olyan színészekkel, mint Taylor Lautner és Jake Gyllenhaal, és járt a zenész John Mayerrel és Joe Jonasszal is.

Tipp! Lánykérés a villamoson! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Férje óta nem szexelt senkivel a magányos színésznőhttp://www.life.hu/szorakozz/20120209-ferje-ota-nem-szexelt-senkivel-a-maganyos-szineszno-courteney-cox.htmlMagyar lány hódította meg Amerikáthttp://www.life.hu/szorakozz/20120208-zita-foster-a-magyar-lany-meghoditotta-amerikat.htmlSzívdesszert francia módrahttp://www.life.hu/szorakozz/20120208-a-szerelem-muveszete-szivdesszert-francia-modra.html5 romantikus kastélyszálló egy felejthetetlen Valentin-naphozhttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20120207-5-romantikus-kastelyszallo-egy-felejthetetlen-valentinnaphoz.htmlA konkurenciától visszatér az RTL Klub-hoz a botrányairól ismert műsorvezetőhttp://www.life.hu/szorakozz/20120207-friderikusz-sandor-lesz-az-rtl-klub-kvizmestere.htmlSztankay István: "A nők legyenek arányosak, aranyosak" - Sztankay Ádám interjújahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120206-sztankay-istvan-a-nok-legyenek-aranyosak-aranyosak-sztankay-adam.htmlCirkusz, busójárás, mangalica - Télűző programok februárrahttp://www.life.hu/szorakozz/20120201-chris-rea-dallamai-jeges-programok-es-soksok-szerelem-februarra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.