Irány a jég! - 8 klassz koripálya a fővárosban

jégpálya korcsolyapálya szórakozás program szabadidő tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nincs kedved a négy fal között gubbasztani, és szívesen kizökkennél egy kicsit a hétköznapok rohanásából, a korcsolyázás nemcsak remek lehetőség a szórakozásra, hanem kiválóan átmozgatja a testedet is. A Life.hu feltérképezte azokat a helyszíneket, ahol érdemes korit húznod, és hódolni a siklás örömének.


1. Kapcsolódj ki a város szívében - Eiffel Jégpálya


Bővebb infó:
http://eiffeljegpalya.hu/hu/fooldal


http://eiffeljegpalya.hu
http://eiffeljegpalya.hu

2. Múltidéző téli örömök - Városligeti Műjégpálya

Hazánk legrégibb és legnépszerűbb korcsolyapályáját 1870. január 29-én adta át Rudolf koronaherceg a pesti nagyközönség számára. Akár kezdőként, akár gyakorlott korizóként érkezel, a 12.000 nm-es egybefüggő műjégfelületen egy pohár forralt bor társaságában biztosan ellazulsz majd, és élvezheted a csodás környezetet. A jégpálya minden nap délelőtt 10 órától 14 óráig, délután 16 órától 20 óráig van nyitva, a belépőjegy hétköznap 1000 Ft, hétvégén 1300 Ft-ba kerül. A ruhatárért nem kell külön fizetned, de korit kölcsönözni csak az épületen kívül lehet, amihez szükséged lesz egy fényképes igazolványra vagy pénzletétre. Mozgás után remek időtöltés egy kiállítással egybekötött kávézás, a jégpálya dísztermében régi újságcikkek és fényképek segítségével idézheted fel a "városligeti" régi idők hangulatát.
Bővebb infó: http://mujegpalya.hu/

www.mujegpalya.hu
www.mujegpalya.hu

3. Télen-nyáron korcsolyában - Budapesti Jégpalota

Legyen szó romantikus programról vagy néhány órás kikapcsolódásról a csajokkal, a budapesti koriközpont garantáltan kielégíti minden igényedet. Közép-Kelet-Európa egyedülálló sportlétesítményében található hazánk két legmodernebb, a nemzetközi szabványméretnek megfelelő jégpályája, ahol egész évben róhatod a köröket. Hétköznap 750 Ft-ért, pénteken és hétvégén 1300 Ft-ért tartózkodhatsz a jégen, emellett olyan szolgáltatásokat is igénybe vehetsz, mint pl. a korcsolyabérlés, az élezés vagy az egyéni amatőr hoki. A közönségkorizás ideje változhat, a jégbeosztás-táblázatban megtalálod az aktuális időpontokat.
Bővebb infó: http://www.jegpalota.hu/


Bővebb infó: http://erzsebetjegcsarnok.hu/



http://erzsebetjegcsarnok.hu
http://erzsebetjegcsarnok.hu

Budán

1. Gyönyörködj a dunai panorámában - Naphegy

A 15x30 méteres korcsolyapályáról - amely egy wellnessközpont tetején található - lenyűgöző panoráma tárul eléd a főváros nevezetességeire. Ha szeretnél pár kellemes órát eltölteni a friss levegőn, hétköznapokon 16-20 óráig, hétvégénként pedig 10-18 óra között csúszkálhatsz. A belépőjegy egy alkalomra 1000 Ft, hétvégén 1500 Ft, korcsolyát 500 Ft-ért kölcsönözhetsz, és akár az egész pályát is kibérelheted, ha a barátaiddal töltenél el egy igazán különleges délutánt. A nyitva tartás az időjárás és a rendezvények függvénye, amiről célszerű előzetesen tájékozódnod.
Bővebb infó: http://naphegy.oxygenwellness.hu/

2. Korizz különleges környezetben - Marczibányi Sportcentrum

Ha nincs kedved autóba ülni, a főváros legújabb és az egyik legszínvonalasabb sportkomplexumába tömegközlekedéssel vagy kellemes sétával is könnyedén eljuthatsz. A téli szezonban a multifunkcionális pályán 772 nm-es műjégpálya vár, ami remek lehetőséget biztosít az aktív kikapcsolódásra. A nagyközönség minden nap jöhet ide korcsolyázni, a felnőtt napijegy 1500 Ft-ba kerül, ezen kívül a sportcentrum bérlést, korcsolyaélezést és profi oktatást is biztosít. A mozgás után pótolhatod az elveszett energiát a hangulatos Büfé-kávézóban, ahol meleg és hideg ételeket fogyaszthatsz.
Bővebb infó: http://marczibanyi.hu/hu/fooldal

Thinkstock
Thinkstock

3. Hódolj a tél örömeinek egész évben - BHG Műjégpálya

A volt gyárépület az elmúlt évek során igényes és modern sportlétesítménnyé nőtte ki magát. A Fehérvári úttól alig pár percre lévő fedett komplexum fő előnye, hogy a műjégpálya egész évben üzemel, így bármely évszakban kitűnő lehetőséget kínál a tartalmas kikapcsolódásra. A felnőtt belépőjegy alkalmanként 1100 Ft-ba, az élezés 1200 Ft-ba kerül, és ha nincs korid, kedvező áron veheted igénybe a kölcsönzési lehetőséget. A pálya minden pénteken, ünnepnapokon és hétvégén áll a rendelkezésedre.
Bővebb infó: http://bhgjeg.hu/

4. Éld át a siklás élményét - Budai Jégpálya

A Széna tér közelében is találhatsz fedett pályát, ahol hódolhatsz a korcsolyázás kínálta örömöknek. A 15x30 méteres pályán a jeget óránként, illetve közönségjég idején 2-3 óránként felújítják, aminek köszönhetően egész nap kiváló minőségű marad. Itt 1250 Ft-ért korcsolyázhatsz, és ha nincs felszerelésed, az sem baj, mert a helyszínen 1100 Ft-ért kölcsönözhetsz. A jégpálya minden nap reggel 7-től 24 óráig van nyitva, de mivel a pályán egyszerre legfeljebb 50-en tartózkodhatnak, indulás előtt feltétlenül nézd meg a honlapon található részletes időbeosztást. Ha a nap végén megéheznél, a pálya melletti büfében ehetsz pár falatot, és forró italokkal melegítheted fel magad.
Bővebb infó:http://www.hunice.hu/hunice/app


Tipp! VV5: Hazaküldték a összeférhetetlent! Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.