Kikészült a VV5 sztárjának öccse - Az egész család belefáradt a támadásokba

VV Seherezádé alvászavar Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Belerokkant a család Seherezádé játékába. Édesanyja, Ditti és a kisöccse, Pascal már nagyon várja, hogy Sehi kilépjen a villából.


Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a galériáért!

Az asszony elmondta, nemrégiben az iskolapszichológus kérette magához a kisfia viselkedése miatt. "Pascal mást sem lát az utóbbi pár hónapból, csak hogy én éjszakákon keresztül a számítógép előtt ülök, és az interneten is próbálom védeni a lányomat. Hogy amikor csak tudom, nézem az éjszakai élő közvetítéseket a Való Világból és a szabadidőm nagy részét arra fordítom, hogy Sehi győzelmét segítsük. Ez azonban őt is teljesen kikészíti. Tudom, talán meg kellett volna tiltanom neki, hogy nézze az összefoglalókat, de a testvérét, aki az egyik legfontosabb személy az életében, csak így láthatta" - magyarázta Ditti.

Az édesanya elmesélte, hogy kisfia az utóbbi hónapokban alvászavarral küzd: "Összeszorult a szívem, amikor ezt megtudtam. És attól is nagyon félek, hogy Sehi hogyan fogadja majd ezt, remélem, nem hibáztatja magát. Mivel Pascalnak rajta és rajtam kívül nincs senkije - nemrégiben a nagymama is meghalt -, szerencsére nagyon hallgat a nővérére, úgyhogy bízom abban, hogy amint Sehi kijön, Pascal is megnyugszik, és visszaáll minden a régi kerékvágásba" - tette hozzá Ditti a Blikknek.

Tipp! Így árulják magukat a sztárok! Kattints a galériáért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.