Váratlanul elhunyt az Eurovízió sztárzenekarának tagja

Lordi Eurovíziós Dalfesztivál dobos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt a finn Lordi zenekar dobosa, "Otus" Tonmi Lillman. A csapat 2006-ban nyerte meg az Eurovíziós Dalfesztivált.

"Kedves barátunk és zenésztársunk, "Otus" Tonmi Lillman a napokban hunyt el. Nagyon fog nekünk hiányozni, és őszinte részvétünket fejezzük ki a családjának és a barátainak. Otus, szívünk legmélyéről köszönjük neked azt a kis időt, amit veled tölthettünk" - olvasható a banda weboldalán.

A finn heavy metal / hardrock együttes általában szörnyekre, zombikra emlékeztető színpadi jelmezekben lép fel. A csapatot Tomi Putaansuu alapította 1996-ban. A Lordi 2006-ban vált világhírűvé, amikor Finnország színeiben megnyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, a Hard Rock Hallelujah című számmal. Otus 2010-ben került be a csapatba, de csak két évig lehetett bandatag: 2012 februárjában tragikus körülmények között elhunyt.

Tipp! A nőket is szerette a gyönyörű színésznő? Kattints a galériáért!



Jennifer Aniston házasodni készülhttp://www.life.hu/szorakozz/20120227-jennifer-aniston-hazasodni-keszul.html10 híres író, aki öngyilkosságot követett el vagy kísérelt meghttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20120224-10-hires-iro-aki-ongyilkossagot-kovetett-el-vagy-kiserelt-meg.htmlA némafilmes című alkotás diadalmaskodott a 84. Oscaronhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120227-a-nemafilmes-cimu-alkotas-diadalmaskodott-az-oscaron-2012.htmlSzörnyű titkot rejtegetett Demi Moorehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120225-kiderult-a-gyonyoru-szineszno-demi-moore-szornyu-titka.htmlKikészült a VV5 sztárjának öccse - Az egész család belefáradt a támadásokbahttp://www.life.hu/szorakozz/20120224-valovilag-kikeszult-seherezade-occse.htmlÚj oldaláról mutatkozott be Jennifer Aniston pasijahttp://www.life.hu/szorakozz/20120222-uj-oldalarol-mutatkozott-be-jennifer-aniston-pasija-justin-theroux-break.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.