Szállj meg ingyen az ország első hegyvidéki életmód szállodájában

PR cikk Lifestyle Hotel életmód nyereményjáték szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre itt a tavasz, s ilyenkor nincs is jobb, mint kirándulni egyet az ébredező természetben, kristálytiszta levegőn! Ha tényleg karnyújtásnyira szeretnél pihenni az erdőtől és a Mátrai hegyektől, akkor keresve sem találhatsz jobb helyet, mint az ország első hegyvidéki életmód szállodáját, a LIFESTYLE HOTEL**** MÁTRÁT.

Megvan a nagyon szerencsés nyertesünk! Gratulálunk Varga Mihálynénak!



Forrás: Bérc Hotel Kft.
Forrás: Bérc Hotel Kft.

A LIFESTYLE HOTEL**** MÁTRA 2011 novemberétől várja vendégeit gyönyörű környezetben, mindössze 5 km-re a Kékestetőtől. A modern, 4 csillagos szálloda a pihenni vágyók minden igényét kielégíti éttermével, wellness szolgáltatásaival, a rengeteg közelben található programlehetőséggel, ezen kívül pedig konferenciák megtartására is alkalmas.

Ha elolvasod a cikket, pofon egyszerűen nyerhetsz!

Regisztrálj, válaszold meg a kérdéseket, és lehet, hogy Te leszel az a szerencsés, aki megnyeri a luxuspihenést!



A nemdohányzó szálloda összesen 114, berendezésében és hangulatában is a természet közelsége ihlette szobával és lakosztállyal várja a vendégeket. A szobák közül 24 szobapár összenyitható, 47 db erkéllyel / terasszal rendelkezik, 4 db mozgáskorlátozottak részére kialakított.

Forrás: Bérc Hotel Kft.
Forrás: Bérc Hotel Kft.

Egy aktívan eltöltött nap után pihentető élménnyel vár az 1200 m2-es, kétszintes AMETHYST Spa: két élménymedence, szauna világ, élményzuhanyok és gőzkamra, natúr wellness külön pihenővel a tradicionális, meztelen szaunázás híveinek és privát wellness saját pihenőszobával, ahol egy-egy kezelést követően pároddal együtt relaxálhatsz.
Egyszemélyes és páros kezelőhelyiségekben minősített magyar biokozmetikumokkal, kifejezetten az Amethyst Spa részére kialakított esszenciákkal végezzük holisztikus kezeléseinket, melyek a spa kezelések új dimenziójával ismertetik meg a vendégeket.

Forrás: Bérc Hotel Kft.
Forrás: Bérc Hotel Kft.

A szálloda étteremében az első hazai lifestyle (életmód) szálloda gasztronómiai alapjait fektettük le. A vendégek az új ételkreációk mellett a hagyományos gasztronómiai kínálat kedvenceit és a palóc konyha remekeit is megkóstolhatják. Elsőre ez talán megvalósíthatatlannak tűnhet, hiszen a helyi, palóc ételek alapanyagai ellentmondanak a mai magyar konyhának és étkezési trendeknek. Ennek kiküszöbölésére hivatott az olyan új konyhatechnológiai eljárás alkalmazása, mint a sous-vide, illetve az eredeti receptek egészségesebb, könnyedebb köntösben történő bemutatása az étlapon és egyéb kínálatainkban.

Forrás: Bérc Hotel Kft.
Forrás: Bérc Hotel Kft.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.