Végre elvált a népszerű modell

Jordan modell párkapcsolat válás Katie Price
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hivatalosan is elvált Katie Price és Alex Reid - mindössze 55 másodperc alatt zajlott a válás.
Katie Price, azaz Jordan, a glamourmodell

Northfoto
Northfoto

A pár 2010-ben házasodott össze Las Vegasban, előtte pedig már hét hónapig randizgattak. Tavaly jelentették be a válást. "Alex és köztem nagyon sok probléma adódott az utóbbi időben" - vallotta akkor Jordan, aki szerint a férfi, akihez hozzáment, nagyon megváltozott a házasság után.

Katie előző férje az énekes Peter Andre volt, akitől a modellnek két gyermeke is született. Reid pedig ismét egy modell oldalán találta meg a boldogságot: a férfi a szintén glamourmodell Chantelle Houghton vőlegénye, a párnak hamarosan megszületik az első gyermeke.

Tipp! Nézd meg az idei tavasz legtrendibb cipőit! Kattints a galériáért!


Kiderült! 70 lánnyal volt az RTL Klub sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20120319-csillag-szuletik-kiderult-70-lannyal-volt-az-rtl-klub-sztarja.htmlÍgy érd el, hogy leszólítsanak a pasik - 7 ismerkedős tipp nőknek, férfiaktólhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120315-igy-erd-el-hogy-leszolitsanak-a-pasik-7-ismerkedos.htmlTop 10 női kérdés, ami garantáltan kiakasztja a pasithttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120314-szerelem-parkapcsolat-top-10-noi-kerdes-ami-garantaltan-kiakasztja.htmlLeszbikus kapcsolatai is voltak kedvenc sorozatsztárunknakhttp://www.life.hu/szeress/20120314-leszbikus-kapcsolatai-is-voltak-kedvenc-sorozatsztarunknak-gillian-andersonnak.htmlErotikus pasiparák, avagy mi bántja a férfit az ágyban? (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20120314-nagy-pasiparak-avagy-mi-bantja-a-ferfit-az-agyban.htmlElszerette a férjétől, majd dobta a fiatal színésznőt a hollywoodi szívtipróhttp://www.life.hu/szeress/20120313-teljesen-tonkretette-a-szineszno-hazassagat-a-hollywoodi-szivtipro-gerard-butler.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.