Várkonyi Andrea szex Frizbi Hajdú Péterrel Liptai Claudia Bochkor Gábor Hajdú Péter Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felesége füle hallatára teregette ki Bochkor Gábor szennyesét Boros Lajos.

Tipp! Exkluzív fotók a Csillag Születik zsűritagjáról. Kattints a galériáért!

Boros Lajos hamarosan távozik a Bumeráng című rádiós műsorból. A műsorvezető a nyugdíjba vonulása kapcsán Hajdú Péter műsorában, a Frizbiben mesélt történeteket például Bochkor Gáborról és Liptai Claudiáról. Az ősrégi sztorik roppant kellemetlen helyzetbe hozzák a ma már családos hírességeket, főleg azért, mert Boros számos szaftos részlettel fűszerezte két kollégája ifjúkori hódításainak történeteit.

Forrás: MTI/Beliczay László
Forrás: MTI/Beliczay László

"Bocsi a csajokat olyan ütemben cserélte, mint a zokniját. Egyszer volt egy olyan történet, hogy egy céget felkértem, verjük át Bocsit. Jött egy lány, akit úgy mutattunk be, mint az egyik kollégánk barátnője. Bochkor éppen telefonban volt valakivel, mikor a csaj megállt neki oldalt, és elkezdte kigombolni a blúzát. Bochkor egyre lassabban beszélt, és amikor az alsó gomb már megvolt, de még nem nyílt ki teljesen a blúz, akkor azt mondta: 'Ne haragudj, Gergő, de itt valami más történik.' Abban a pillanatban kitárult a blúz, és Bochkor orra előtt ott volt két mellbimbó. Azt mondta, hogy: "Ne haragudj, a pénzedben benne van a megfogás is?" Nem volt benne, úgyhogy ki kellett egészítenem a pénzt" - pletykált Boros Lajos kollégájáról, Bochkor Gáborról.

"Nem szép dolog, hogy úgy teregeti ki mások szennyesét, hogy az nem tudja megvédeni magát. Én amúgy is többet tudok Gábor volt nőiről, mint bárki más" - magyarázta Várkonyi Andrea, Bochkor Gábor felesége. A következő történet még ennél is merészebb volt: ez a sztori Bocsi egykori kolléganőjéről, Liptai Claudiáról szólt, aki ma már Várkonyi Andi egyik legjobb barátnője. "Semmiképpen sem akarom Liptai Claudiát kellemetlen helyzetbe hozni, ezért valószínűleg Boros Lajosnak ezt a történetét cenzúrázni fogom" - magyarázta a Borsnak Hajdú Péter.

Tipp! Megasztárok mutatták be nekünk új otthonukat. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.