Új műsor indul Szily Nórával a LifeNetwork csatornán

műsorok Takács Nóra LifeNetwork csatorna Szily Nóra Egy kávé Szily Nórával megújulás Ez Zsír!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kivirult a hátár, a mi kedvünk is felvirágzott, és a LifeNetwork tévé is megújult. Színesebb, szagosabb, csajosabb lett, és két saját gyártású műsor is kerül a repertoárba. Az egyikben Szily Nóra beszélget hírességekkel egy kávé mellett, a másikban pedig ég majd a zsír, hiszen a tévébe is eljutott már az EZ zsír! láz.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=P1VO811WdSo8bifK

Barátkozz a LifeNetworkkel az iWiWen és a Facebookon is! Látogass el a honlapunkra!



Öngyilkos lett a The Killers szaxofonosahttp://www.life.hu/szorakozz/20120427-ongyilkos-lett-a-the-killers-szaxofonosa-tommy-marth.html5 varázslatos kirándulóhely Budapest környékénhttp://www.life.hu/szorakozz/20120425-pest-kornyeki-kirandulohelyek-borzsony-fot-horany-deraszurdok.htmlIkonikus filmszínésznők, akiket mindig csodálni fogunkhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120423-ikonikus-filmszinesznok-akik-megvaltoztattak-a-vilagot.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.