házasság válás Kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Khloé Kardashian már évek óta a bulvárlapok egyik kedvenc témája, most azonban úgy döntött, visszavonul a nyilvánosság elől.

A Kardashian lányok valóságshow-ja nagyon népszerű a tengerentúlon. Khloé Kardashiannak azonban elege lett a hírnévből, és elhatározta, férjével, Lamar Odommal egy időre visszavonulnak. "Szeretnénk kicsit rangsorolni a dolgokat. Szünetre vágyunk. A házasságban mindig eljön az a pillanat, amikor a férjnek van szüksége támogatásra" - vallotta a huszonhét éves szépség, akinek kedvese, Lamar ismét visszatért a kosárlabdához.

Northfoto
Northfoto

A férfi egy ideig ugyanis nem sportolt, most azonban ismét játszani fog. A Kardashian lány korábban mindig figyelt arra, hogy a kamerák ne legyenek körülöttük, ha férjének éppen fontos meccse volt, most azonban már egyáltalán nem akar kamerákat saját maga és a férje körül. "Modern lánynak tartom magam, de nekem a férjem áll az első helyen. Szerintem a válás nem megoldás, így azt teszem, ami neki a legjobb" - vallotta a fiatal feleség, aki igen céltudatos - ami a házasságot illeti.

Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.