Nyerjen wellness hétvégét és értékes ajándékcsomagokat!

OzoneNetwork lifenetwork nyereményjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szórakozva nyerhetsz értések ajándékokat a LifeNetwork és OzoneNetwork csatornákkal.

Tévézz a napi Dove nyereményekért. A feladat mindössze annyi, hogy nézni kell a hétköznap 17:30-kor kezdődő Egy kávé Szily Nórával című műsort és lájkolni a LifeNetwork tévét a Facebookon. A közösségi oldalon 16:00-kor felteszünk egy kérdést. A választ csak az tudhatja, aki figyelmesen nézi a műsort a tévében. A leggyorsabban válaszolónak semmi dolga nincs, csak várni a házhoz szállított Dove ajándékcsomagot! A nyereményrecept tehát a következő: LifeNetwork, az életmód tévé nézése és a Facebook figyelése. Június végéig minden nap ajándékot adunk! Részletek itt!

Thinkstock
Thinkstock

Ha szeretne egy luxus-wellness hétvégét is elcsípni, akkor az OzoneNetwork, a környezetbarát tévét érdemes figyelni. Itt a feladat mindössze annyi, hogy az info@ozonenetwork.hu címre kell küldeni annak az 5 országnak a nevét, ahol a Világ legszebb szállodái című filmek készültek. A játék során két wellness hétvégét is kisorsolunk. Figyelem, csak azok játszanak, akik még júniusban utazni tudnak!

A lélegzetelállító helyszíneken forgatott műsor epizódjai májusban minden hétköznap este 19:00 órakor kerülnek képernyőre. Akik elmulasztják ez esti adást, azok a hétköznap délben sugárzott ismétlésekből is meg tudják válaszolni a kérdést. Részletek itt!

És ez még nem minden! A nyár folyamán egymást érik majd a nyereményjátékok, ahol a nézők között értékes ajándékok találnak gazdára. Érdemes tehát a nyáron is a LifeNetwork, valamint az Ozonenetwork tévét nézni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.